Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care şoferul unui bolid loveşte maşina în care se afla fosta iubită pe un drum din Iaşi: "Autorităţile nu fac nimic"

Au fost surprinse imagini şocante pe un drum din Iaşi. Şoferului unui bolid de lux este surprins în momentul în care loveşte o altă maşină. Pe filmare se vede clar cum bărbatul loveşte un alt BMW în repetate rânduri.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 17:44

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord a unei alte maşini. Din imaginile primite pe Fii Observator se vede cum şoferul unui BMW X5 şicanează un alt şofer în trafic. Iniţial, bărbatul a tăiat calea maşinii care circula regulamentar. La scurt timp a apărut în dreapta maşinii şi a lovit-o. Iar peste alte câteva momente a intrat în spatele maşinii care aştepta la semafor şi a lovit-o din plin. Se pare că la volanul maşinii lovite se afla chiar fosta iubită a bărbatului. 

Via Fii Observator: Aş vrea să vă arăt comportamentul acestui individ în trafic. Cu toate acestea și multe altele, autoritățile nu pot face nimic. Omul este psihopat. Au fost împreună timp de 1 an, pe perioada pandemiei, atunci l-a cunoscut mai bine. Apoi s-au despărţit, iar de 6 luni nu reușește să  scape de el. Este un om agresiv, foarte violent.

Deşi tânara se pare că a depus plângere la poliţie, bărbatul a scăpat doar cu o serie de sancţiuni blânde. 

Via Fii Observator: A fost sesizată și politia și dau vina (locala cu rutiera) unii pe alții. Nimeni nu ia măsuri. Este imposibil ca în tot Iaşul să nu se poată face nimic din cauza acestui individ. Să facă atâtea pagube materiale, să nu mai zic morale și nimeni să nu poată face nimic . De la politie pentru atâtea încălcări regulamentare și abuz în trafic, respectivul s-a ales doar cu 4 puncte și o amendă de 250 lei. Este normal? Intri voit și doar atât? Iar cu aceste filmări politia rutieră a spus că nu este de competenţa lor. Fără ridicarea permisului, fără nimic? Are plângeri și pentru asta dar pur și simplu poliţia nu face nimic. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Fii Observator » Momentul în care şoferul unui bolid loveşte maşina în care se afla fosta iubită pe un drum din Iaşi: "Autorităţile nu fac nimic"