Antena Meniu Search
x

Video Nuntă cu manele şi mitraliere în Republica Moldova. Invitaţii au tras cu pistoale şi Kalașnikov în timp ce Adi Minune cânta

Imagini incredibile au fost surprinse la o nuntă din Republica Moldova, la care Adrian Copilul Minune a cântat. Nuntaşii au tras în aer cu pistoale şi mitraliere, chiar în faţa manelistului. Deşi imaginile au apărut acum în spaţiul public, evenimentul a avut loc în 2018.

de Mihaela Uretu

la 10.09.2021, 14:24

Vezi și
  • Imagini primite pe Fii Observator

Mai mulţi invitaţi au început să tragă cu puşti pentru a sărbători fericitul eveniment. Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă. Din contră, părea ceva absolut normal. Ba mai mult aceştia pare că se distrează pe cinste şi au ţinut neapărat să imortalizeze momentul.

În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum nuntaşii ţin în mâinimai multe Kalașnikov letale şi pe care le folosesc cu îndemânare semn că sunt obişnuiţi să facă acest lucru. 

La un moment dat, unul dintre participanţi a mers cu arma la Adrian Minune şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă, însă acesta a refuzat. Ba chiar i-a rugat pe nuntaşii teribilişti să se oprească. 

Se pare că evenimentul ar avut loc în  2018, deşi imaginile au devenit virale abia astăzi. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Nuntă cu manele şi mitraliere în Republica Moldova. Invitaţii au tras cu pistoale şi Kalașnikov în timp ce Adi Minune cânta