Antena Meniu Search
x

Video O altfel de misiune pentru pompierii din Sibiu: Pui de pisică, salvat de pe acoperişul unei case

O altfel de misiune pentru pompierii din Sibiu. Aceştia au fost chemaţi să salveze un pui de pisică, care a rămas blocat pe acoperişul unui local din oraş.

de Monica Palade

la 26.05.2021, 23:23

Vezi și

Patronul a fost cel care i-a chemat pe salvatori, când a auzit mieunatul disperat al animalului, care nu mai reuşea să iasă de acolo şi care se pierduse şi de mama sa.

Misiunea nu a fost deloc uşoară, având în vedere locul. A fost nevoie de doi pompieri şi un cablu ca să ajungă la locul în care puiul disperat rămăsese blocat.

O misiune dificilă

Animalul a fost pus într-un sac şi coborât în siguranţă pe pământ.

Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator de Alexandra Opiteanu, alături de mesajul: “ISU Sibiu a salvat un pui de pisică. - Un pui de pisică aflat pe acoperişul localului Atrium Cafe Sibiu a fost salvat astăzi de pompierii din cardul ISU SIBIU! Felicitări! IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania. Nu stiu de cand statea in scoc, dar stiu ca patronul localului a chemat pompierii era si el acolo”.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O altfel de misiune pentru pompierii din Sibiu: Pui de pisică, salvat de pe acoperişul unei case