Antena Meniu Search
x

Video O maşină a plonjat în barajul de la Mihăileşti. A fost cu ajutorul unor chingi, iar șoferul transportat la spital

Un teribil accident a avut loc în judeţul Giurgiu. O maşină a plonjat în râul Argeş, în zona Barajului Mihăileşti. Incidentul a avut loc duminică după amiază.

de Cristina Dimulescu

la 13.06.2022, 06:41

Vezi și

Mașina condusă de un bărbat a derapat și a sărit în barajul de la Mihăileşti.

Ceilalţi participanţi la trafic au tras imediat pe dreapta şi au sunat la 112. Până să sosească echipajele de salvare, a fost făcut un lanţ uman şi cu ajutorul unor chingi, oamenii au încercat să scoată maşina din apă, pentru a nu se scufunda. 

Șoferul a fost salvat și transportat la un spital din capitală. El era conştient şi cooperant. 

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, o ambulanţă SAJ şi Poliţia, a transmis, ISU Giurgiu.  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » O maşină a plonjat în barajul de la Mihăileşti. A fost cu ajutorul unor chingi, iar șoferul transportat la spital