Antena Meniu Search
x

Primele imagini din montagne-russe-ul groazei din Munchen. Mai mulţi români au fost răniţi uşor la festivalul Oktoberfest

Accident ce se putea transforma într-o tragedie la Oktoberfest. Opt persoane au fost rănite după ce se dădeau în roller coaster.   

 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 08:46

Vezi și

În imaginile primite pe Fii Observator se observă primele momente după coliziunea celor două vagoane. Într-unul dintre ele se afla şi mai mulţi români care au scăpat cu răni uşoare. Fiecare dintre trenuri era ocupat de aproximativ 30 de persoane, spun autorităţile. Mai mult, rollercoaster-ul a fost închis temporar.

Festivalul Oktoberfest, care atrage anual milioane de oameni, s-a redeschis, sâmbătă, la München, după o pauză de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus. 

În istoria sa de 200 de ani, cel mai mare festival popular din lume a fost anulat de doar 26 de ori, mai ales din cauza Primului şi celui de-al Doilea Război Mondial, dar şi de două ori din cauza epidemiilor de holeră. Ultima dată când festivalul a avut loc în 2019, cei 6,3 milioane de participanţi au băut peste 7,3 milioane de litri de bere germană.

Festivalul se va desfăşura până pe 3 octombrie fără restricţii şi nu va fi necesară purtarea măştii de protecţie. Oktoberfest generează venituri de aproximativ 1,2 miliarde de euro. Germanii sunt printre cei mai mari băutori de bere din Europa, cu un consum mediu anual de 84 de litri pe cap de locuitor în 2021.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Fii Observator » Primele imagini din montagne-russe-ul groazei din Munchen. Mai mulţi români au fost răniţi uşor la festivalul Oktoberfest