Antena Meniu Search
x

Video Şofer de Uber, ameninţat cu bătaia chiar în timpul unei curse: Dădea cu pumnii şi picioarele în geam. S-au speriat şi clienţii

Un şofer de uber a fost ameninţat cu bătaia de un tânăr care şi-a ieşit din minţi. Totul pentru că şoferul de ride-sharing l-ar fi claxonat pe bărbatul recalcitrant pentru că îi tăiase calea.

de Mihaela Uretu

la 16.08.2021, 18:00

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Altercaţia a avut loc, în această dimineață, chiar în apropierea Aeroportului Henri Coandă, din Otopeni. În imaginile surprinse de camera e bord a şoferului de pe Uber se vede cum un BMW gri îi taie calea, pune frână brusc, iar şoferul coboară din maşină. Conform martorilor, şoferul recalcitrant ar fi coborât din maşină ca să il ia la bătaie pe şoferul de ride-sharing pentru că l-ar fi claxonat. La scurt timp, din maşina gri au mai ieşit şi alţi doi indivizi. Dar pentru că şoferul de Uber avea uşile blocate, individul început să dea cu pumnii şi cu picioarele în maşină. 

Via Fii Observator: În aceasta dimineața la aeroport. Un interlop de România. A dat cu pumnii în maşină și la final a vrut să dea și cu spatele în maşină. În aeroportul Otopeni. Este un coleg de-al meu. Colegul meu doar l-a claxonat când i-a ieșit în faţă. A plecat când s-a dat din faţă, cum se vede pe filmare. Şi dacă vă uitați atenți la filmare, la final se face că dă cu spatele în colegul meu. Mi-a povestit că s-au speriat și clienții pentru că tipul din BMW dădea cu picioarele în maşină și cu pumnii în geam, voia să îi deschidă uşa la maşină. Am înţeles că s-a dus la securitatea din aeroport și a dat și filmarea și numărul celor de la poliţie. 

Cel mai probabil, şoferul violent va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Şofer de Uber, ameninţat cu bătaia chiar în timpul unei curse: Dădea cu pumnii şi picioarele în geam. S-au speriat şi clienţii