Antena Meniu Search
x

Şofer din Gorj, filmat conducând haotic pe E70. „Era să lovească o doamnă cu două fetițe de mână” - VIDEO

O tragedie a fost evitată in extremis pe drumul european 70, între Filiaşi şi Strehaia. Un şofer, aparent sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost filmat dintr-o altă maşină, aflată în spate, cum conducea haotic.

de Redactia Observator

la 22.04.2020, 15:18

Un șofer a ieșit de pe carosabil, după ce a condus haotic pe E70 - Facebook Avizier FIliași
  • Incidentul a avut loc pe drumul dintre Filiași și Strehaia
  • Mașina s-a oprit în șanț

Un şofer aflat pe drumul dintre Filiaşi şi Strehaia, în judeţul Mehedinţi, a surprins în trafic, în faţa lui, un alt şofer care conducea haotic.

Şoferul maşinii de unde se filma a sunat la poliţie în timpul cursei nebune, timp în care a încercat în repetate rânduri să îi atragă atenţia celui din faţă, prin semnale sonore, să oprească.

În zona comunei Argineşti, şoferul din prima maşină a fost foarte aproape să omoare o femeie și doi copii. „Era să lovească o doamnă cu două fetițe de mână”, a scris autorul pe Facebook.

În cele din urmă, în apropiere de Butoieşti, maşina a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un şanţ.

Autorii filmării au stat la faţa locului până la sosirea echipajului de poliţie şi au mărturisit că şoferul era într-o vizibilă stare de ebrietate.

Citește și:

Dacă aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, ne puteţi scrie pe whatsapp la numărul 0722.699.800

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Şofer din Gorj, filmat conducând haotic pe E70. „Era să lovească o doamnă cu două fetițe de mână” - VIDEO