Antena Meniu Search
x

Foto Sute de copaci tăiaţi şi munţi de gunoaie într-o pădure din Bacău: "Hoţii de lemne taie arbori sănătoşi şi acoperă cioturile cu frunze şi pământ"

Locuitorii din două comune din Bacău sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că pădurea care se află între cele două localităţi s-a umplut de gunoaie, dar şi de cioturi, după ce sute de copaci ar fi căzut pradă hoţilor de lemne.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 17:28

  • Pădurea care riscă să rămână fără copaci şi să se umple cu deşeuri este situată între comunele Ungureni şi Buhoci.

Vorbim despre o pădure care este situată între comuna Ungureni, sat Bibireşti, şi comuna Buhoci. Localnicii acuză că pădurea este afectată de un val masiv de defrişări, dar şi de indolenţa oamenilor care aruncă în pădure o mulţime de deşeuri.

În plus, localnicii se plâng că autorităţile locale sunt depăşite de situaţie şi nu găsesc soluţii pentru a stopa tăierea de arbori din pădurea respectivă.

Arbori tăiaţi şi deşeuri aruncate la întâmplare, într-o pădure din Bacău

Un telespectator Observator ne-a transmis, via Fii Observator, mai multe imagini elocvente pentru dezastrul de la faţa locului. Se observă un număr masiv de cioturi rămase în urma tăierii de copaci, dar şi munţi de gunoaie aruncate la întâmplare. Iar situaţia pare să fie extrem de gravă dacă ne gândim că imaginile au fost surprinse doar într-o anumită zonă din pădurea respectivă.

"Această pădure este într-un val de defrişări, dar sunt şi multe peturi aruncate la nimereală. Sunt convins că sunt sute de copaci tăiaţi ilegal. Hoţii de lemne, în perioada aceasta, taie arbori sănătoşi, iar apoi acoperă cioturile cu frunze şi pământ. Pădurea este plină de cioturi, rămăşiţe ale arborilor tăiaţi. Nu am putut face poze la toţi copacii tăiaţi, dar vă spun că sunt exagerat de mulţi copaci tăiaţi", a fost mesajul transmis de telespectatorul Observator. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Sute de copaci tăiaţi şi munţi de gunoaie într-o pădure din Bacău: "Hoţii de lemne taie arbori sănătoşi şi acoperă cioturile cu frunze şi pământ"