Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Ploieşti, alergat cu toporul pe stradă pentru că a încercat să-şi apere iubita. Agresorul nu a reuşit să-l prindă, dar i-a distrus maşina

Un bărbat din Ploieşti a tras o spaimă teribilă. A fost atacat cu un topor, în plină stradă!

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 16:16

Vezi și

Totul s-a întâmplat seara trecută, pe o stradă circulată din municipiul Ploieşti. Supărat că a fost scos cu forţa dintr-o agenţie de pariuri, un individ a vrut să se răzbune pe angajata casei.

La mijloc a picat iubitul femeii, care venise să-şi ia iubita de la serviciu. Acesta a fost stropit cu apă din canalizare, după care agresorul l-a alergat cu toporul, printre maşini. Cum n-a reuşit să-l prindă, s-a răzbunat pe autoturismul femeii, pe care l-a făcut praf. Poliţiştii încearcă să-l găsească acum pe bărbatul violent.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Un bărbat din Ploieşti, alergat cu toporul pe stradă pentru că a încercat să-şi apere iubita. Agresorul nu a reuşit să-l prindă, dar i-a distrus maşina