Meniu
Search
x

Foto Un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc și a murit, în complexul rezidențial New Point din Voluntari

Un bărbat din Voluntari, județul Ilfov, a căzut de la etajul 4 al unui bloc din oraș, sâmbătă, și a murit. Din informațiile obținute de reporterii Observator, tragedia a avut loc în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera.

De Redactia Observator la 02.07.2022, 18:22

Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 15:40. Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 4, al unui bloc din localitate. Două echipaje medicale din cadrul SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru cercetarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc și a murit, în complexul rezidențial New Point din Voluntari