Antena Meniu Search
x

Un taximetrist face o cursă ca în NFS pe străzile din Bucureşti: "Mai postează, frate, că eşti talent de om la volan" - VIDEO

Un taximetrist din Bucureşti a vrut să demonstreze cât de priceput este volan şi a făcut slalom în trafic printre maşini.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 09:57

Un taximetrist face o cursă ca în NFS pe străzile din Bucureşti: "Mai postează, frate, că eşti talent de om la volan" - VIDEO
- Profimedia

Şoferul spune că a fost provocat în trafic de un alt conducător auto, la o cursă ad-hoc, şi a vrut să arate că este mai bun. "Unul cu o Mazda se dădea cu mine. Nu-l vedeți că a rămas în urmă", a fost mesajul postat de taximetrist, alături de un scurt clip.

Pe TikTok, acolo unde şoferul a postat clipul, oamenii s-u împărţit în două tabere. Unii îl susţin şi îl încurajează să posteze mai des astfel de filmuleţe, în timp ce alţii îl critică pentru comportamentul agresiv de la volan.

"Eu ţi-aş anula permisul. Eşti un om fără materie cenuşie" sau "Iresponsabil la volan. Ar trebui banat 5 ani şi să facă 30 de zile de arest să se răcorească puţin. Vrei raliu, du-te pe raliu, nu în trafic", sunt doar câteva dintre comentariile negative primite de taximetrist. "Mai postează frate că eşti talent de om la volan, te pup" sau "Ne era dor de tine, moşule. Postează mai des", a fost reacţia celor care au fost impresionaţi de calităţile de şofer ale bărbatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » Un taximetrist face o cursă ca în NFS pe străzile din Bucureşti: "Mai postează, frate, că eşti talent de om la volan" - VIDEO