Antena Meniu Search
x

A fost găsită Roberta, adolescenta din Gorj fugită de acasă cu o mică avere. Fata s-a dus cu taxiul la Drobeta Tr. Severin

A fost găsită Roberta, adolescenta din Gorj fugită de acasă cu o mică avere. Fata s-a dus cu taxiul la Drobeta Tr. Severin, acolo unde o aștepta o femeie, mătușa iubitului ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020, 13:17

Disparuta
Roberta a plecat de acasă pe 27 iunie - Poliţia Română
  • Fata nu mai avea asupra ei banii și bijuteriile părinților.
  • A fost găsită după 4 zile de la anunțarea dispariției.

Roberta Adriana Bonculescu, adolescenta de 17 ani din Peștișani care a fugit de acasă cu o mică avere, o sumă de bani și bijuteriile părinților, a fost găsită după 4 zile. Părinții ei au mers la Poliției în ziua în care ea a plecat și au semnalat atâtât furtul, cât și dispariția fetei.

Roberta a plecat voluntar de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame. După 4 zile, fata a fost găsită accidental la Șimian, lângă Drobeta Tr. Severin. 

Fata a fost gasit in Șimian, Mh. Cineva a recunoscut-o ca e data in urmarire si a sunat la 112. "Minora a fost identificată de polițiști pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinți, teafără și nevătămată.", a anunțat Poliția. Agenții nu au găsit la fată nici banii nici bijuteriile despre care părinții au spus că le-ar fi luat.

Mai mult, ea a ajuns la Șimian cu taxiul și o mătușă a iubitului ei ar fi plătit taximetristului cursa, pentru că Roberta a susținut că nu are bani la ea.

În cazul banilor și a bijuteriilor, polițiștii fac cercetări pentru furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » A fost găsită Roberta, adolescenta din Gorj fugită de acasă cu o mică avere. Fata s-a dus cu taxiul la Drobeta Tr. Severin