Antena Meniu Search
x

Bărbat muşcat de un leu, după ce s-a urcat pe cuşca animalului de la o grădină zoologică din Ghana

Un bărbat a fost ucis în mod brutal de un leu, după ce acesta s-a cățărat pe unda din cuștile din grădina zoologică, în Acrra. Autoritățile au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele care au dus la un astfel de eveniment.

de Maria Dogaru

la 29.08.2022, 15:15

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a afla circumstanțele care au dus la producerea incidentului
Bărbat muşcat până la moarte de un leu, după ce s-a urcat pe cuşca animalulu de la o grădină zoologică din Ghana - Shutterstock

Autoritățile din Ghana investighează un caz, după ce un bărbat a fost ucis de un leu, când acesta s-a urcat pe cușca din incinta unei grădini zoologice din capitala, Accra. Bărbatul, descris ca fiind de vârstă mijlocie, a murit din cauza rănilor grave după atacul de duminică, spun oficialii, potrivit BBC.

Motivul nu a fost încă stabilit, potrivit unui comunicat al autorităților. Cadavrul victimei a fost preluat de la grădina zoologică și dus la o morgă locală. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili motivul intrusului și circumstanțele în care a avut loc atacul. Un leu, o leoaica si doi pui se aflau in incinta cand a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Bărbat muşcat de un leu, după ce s-a urcat pe cuşca animalului de la o grădină zoologică din Ghana