Antena Meniu Search
x

BioNTech anunţă că vaccinul Pfizer nu necesită nicio modificare pentru a proteja împotriva noilor mutaţii

Firma germană BioNTech a declarat luni că vaccinul Covid-19 pe care l-a dezvoltat cu Pfizer nu necesită nicio modificare în acest moment, pentru a proteja împotriva variantelor virusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.05.2021, 15:13

Firma germană BioNTech a declarat luni că vaccinul Covid-19 pe care l-a dezvoltat cu Pfizer nu necesită nicio modificare în acest moment - Profi Media

Vaccinul Pfizer este eficient şi împotriva mutaţiilor Covid

Firma germană BioNTech a declarat luni că vaccinul Covid-19 pe care l-a dezvoltat cu Pfizer nu necesită nicio modificare în acest moment pentru a proteja împotriva variantelor virusului. "Până în prezent, nu există dovezi că o adaptare a vaccinului actual BioNTech Covid-19 împotriva unor variante cheie identificate este necesară", a declarat compania într-un comunicat.

Tot luni, BioNTech a anunţat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2021, precizând că peste 450 de milioane de doze de vaccin au fost furnizate către 91 de țări sau teritorii din întreaga lume şi au fost semnate acorduri pentru peste 1,8 miliarde de doze în 2021 și primele contracte semnate pentru perioadele 2022 și peste.

"BioNTech a continuat să execute livrarea vaccinului COVID-19 la nivel global în peste 90 de țări și teritorii. Prin inovația noastră continuă, extindem accesul la noi populații și geografii și abordăm variantele emergente. Trecem la testarea etapei ulterioare pentru trei dintre programele noastre de oncologie în viitorul apropiat și intenționăm să lansăm mai multe produse noi în următorii cinci ani. Privind în viitor, ne vom optimiza și mai mult tehnologiile și ne vom extinde, întrucât ne îndeplinim ambiția de a deveni o companie globală, complet integrată de imunoterapie", a precizat Ugur Sahin, cofondator și CEO al BioNTech.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Sanatate » BioNTech anunţă că vaccinul Pfizer nu necesită nicio modificare pentru a proteja împotriva noilor mutaţii