Antena Meniu Search
x

Cerşetorii din Constanţa câştigă peste 10.000 de lei în fiecare lună: 'Vara merge şi mai bine' (Video)

Cerşetorii din Constanţa câştigă aproximativ 10.000 de lei în fiecare lună. Informaţia a fost făcută publică de poliţiştii locali de la malul mării.

Cerşetorii din Constanţa câştigă peste 10.000 de lei în fiecare lună
Cerşetorii din Constanţa câştigă peste 10.000 de lei în fiecare lună - Facebook

Cerşetorii din Constanţa câştigă aproximativ 10.000 de lei în fiecare lună. Informaţia a fost făcută publică de poliţiştii locali de la malul mării.

Marile intersecţii din oraş sunt mereu 'ocupate' de numeroşi indivizi care trăiesc din mila celorlalţi, iar faptul că se întorc mereu în acelaşi loc denotă faptul că aceştia reuşesc să strângă suficienţi bani pentru a fi mulţumiţi.

O femeie care cerşeşte într-o zonă aglomerată din Constanţa a recunoscut în faţa poliţiştilor locali că zilnic câştigă între 300 şi 400 de lei, iar în timpul sezonului estival, sumele sunt mult mai mari.

"Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Acesta este probabil principiul după care se orientează și zecile de cerșetori care profită de multe ori de mila constănțenilor care le oferă bani și le încurajează astfel practica. Știați că un cerșetor câștigă chiar și 400 de lei pe zi? Ce ziceți? Spunem STOP cerșetoriei?", se arată într-o postare pe Facebook a Primăriei Constanţa.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu demult, povestea unei femei din Constanţa a devenit virală pe Facebook după ce aceasta a povestit cum un cerşetor a depus 1.000 de euro la bancă, iar într-un alt cont mai avea 476 de milioane (n.r. lei vechi).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cerşetorii din Constanţa câştigă peste 10.000 de lei în fiecare lună: 'Vara merge şi mai bine' (Video)