Antena Meniu Search
x

Ea este fata care a murit în cumplitul accident de la Vinga. Adeline era studentă la Facultatea de Arte din Timişoara (Foto)

Adeline Barbatei, o tânără studentă în vârstă de numai 20 ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident la Vinga, judeţul Arad.

Adeline Barbatei, o tânără studentă în vârstă de numai 20 ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident la Vinga, judeţul Arad.

Studentă la Facultatea de Arte şi Design din Timişoara, Adeline era cunoscută şi apreciată de întreaga comunitate datorită pasiunii sale pentru fotografie.

În această dimineaţă, o clipă de neatenţie i-a adus tinerei moartea.

În jurul orei 11.00, Adeline se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen şi se îndrepta către Timişoara după ce a fost la Arad câteva zile pentru a-şi vedea părinţii şi cei trei fraţi.

Pe acelaşi subiect

În zona localităţii Vinga din judeţul Arad, Adeline a încercat să întoarcă din motive încă necunoscute.

Adeline Barbatei a murit intr-un grav accident la Vinga, judetul Arad

Fără să se asigure, tânăra de 20 de ani a tras brusc de volan, iar maşina ei a fost spulberată de un alt şofer care nu a putut evita accidentul.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina studentei a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate.

Martorii accidentului au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Adeline.

Celălalt şofer a supravieţuit accidentului, însă a ajuns la spital în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ea este fata care a murit în cumplitul accident de la Vinga. Adeline era studentă la Facultatea de Arte din Timişoara (Foto)