Antena Meniu Search
x

Garaj cuprins de flăcări, în judeţul Galaţi. În maşina făcută scrum, pompierii au găsit trupul unui bărbat

Pompierii din Galaţi au intervenit, duminică dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care izbucnise într-un garaj. Înăuntru se afla o maşină făcută scrum, în care echipajele de salvatori au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 12:07

După lichidarea incendiului, în partea din spate a maşinii a fost descoperit trupul unui bărbat de 56 de ani
După lichidarea incendiului, în partea din spate a maşinii a fost descoperit trupul unui bărbat de 56 de ani - ISU Galaţi

Duminică dimineaţă, la ora 05:30, pompierii militari gălățeni au intervenit cu două autospeciale la un incendiu declanșat la un garaj în care se afla un autoturism.

Corpul unui bărbat, descoperit în maşina arsă

La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările ardeau violent în partea din faţă a garajului. După lichidarea incendiului, însă, în partea din spate a autoturismului a fost descoperit corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 56 de ani, cu arsuri la membrele superioare. Cel mai probabil, cauza producerii incendiului este un scurtcircuit la tabloul electric din garaj, transmit autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Garaj cuprins de flăcări, în judeţul Galaţi. În maşina făcută scrum, pompierii au găsit trupul unui bărbat