Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 martie 2020. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste

Horoscop 21 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. 

de Redactia Observator

la 20.03.2020, 13:48

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 21 martie 2020 - iStock | Getty Images
  • Capricornii se bucură de weekend.
  • Pentru Vărsători sunt posibile cheltuieli neprevăzute.

Horoscop 21 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. 

Unele zodii au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche.

Horoscop 21 martie 2020 Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal pot pune bazele unei afaceri profitabile în această perioadă, mai ales dacă veţi obţine sprijinul celor apropiaţi. Căutaţi aliaţi care să aibă cunoştinţe şi calităţi în domeniul în care vreţi să activaţi, altfel riscaţi să daţi greş.

Horoscop 21 martie 2020 Taur

Nativii Taur ar putea primi un apel telefonic din partea unei persoane aflată la distanţă, cuc are nu au mai intrat în contact de foarte multă vreme. Momentul va fi îndelung apreciat de voi, mai ales că relaţia dintre voi a fost întotdeauna apropiată.

Horoscop 21 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni îşi pot canaliza energia asupra unui proiect foarte important, unul personal, pe care l-au abandonat în ultimul timp. Depuneţi mai mult efort, energie, căci s-ar putea să creaţi ceva uimitor, mai ales pentru cei din jurul vostru. Folosiţi-vă talentul şi nu luaţi în seamă gurile rele care ar putea încerca să vă împiedice să vă îndepliniţi visul.

Horoscop 21 martie 2020 Rac

Nativii Raci trebuie să renunţe la anumite activităţi care nu le aduc niciun beneficiu. Faceţi mai mult sport, ori găsiţi un nou hobby care să vă scoată din zona de confort. S-ar putea să vă descoperiţi o pasiune ascunsă. Spre seară petreceţi timp cu familia.

Horoscop 21 martie 2020 Leu

Leii care dau peste persoane morocănoase nu ar trebui să se lase influențate sau scoase din echilibrul emoțional. Din contra, înceacă să calmezi situația pe cât posibil și să-i asiguri pe colegi și prieteni că le poți da oricând o mână de ajutor, dacă au nevoie. Și nu uita să îți păstrezi optimismul și speranța ca toate vor reveni la normal în următoarea perioadă.

Horoscop 21 martie 2020 Fecioară

Organizarea impecabilă, spiritul de sacrificiu și disciplina militară a Fecioarelor este de mare ajutor în contextul actual, pentru că nativii din această zodie nu se pierd cu firea niciodată. Indiferent de magnitudinea crizei. Așa că folosește-și capacitatea de a mobiliza oameni și ajuta-i pe cei dragi. Astfel, vei resimți și tu o stare de bine datorată faptului că faci ceea ce trebuie, la momentul potrivit.

Horoscop 21 martie 2020 Balanță

Scorpionii au nevoie de o provocare în fiecare zi, altfel devin leneși și apatici. Iar acum nu este tocmai perioada potrivită pentru a sta cu nivelul de energie la cote de avarii. Gândește-te la ceea ce ai vrut să faci dintotdeauna dar nu ai găsit încă timp. Și încearcă să afli cum ai putea să faci primii pași. Vei vedea că starea de spirit se va schimba imediat.

Horoscop 21 martie 2020 Scorpion

Săgetătorii ar putea afla că a încerca să controlezi emoțiile negative nu este o soluție. Singurul mod prin care îți poți recăpăta speranța este să treci la acțiune. Pregătește-te din timp cu cele necesare, nu uita să discuți cu dragi și să-i încurajezi, fă un plan de acțiune pe termen scurt în funcție de diverse scenarii. Așa vei reuși să ții emoțiile sub control.

Horoscop 21 martie 2020 Săgetător

Pentru Săgetători, sfârșitul acestei săptămâni înseamnă clipe de neuitat petrecute în familie, alături de persoanele dragi. Îți vei aduce aminte de momente frumoase din copilărie și te vei bucura de tot ce se întâmplă în jur. Radiezi de fericire, iar ceilalți se vor molipsi de la tine cu pozitivism și voie bună. Sfatul astrelor este să fii cumpătat în toate!

Horoscop 21 martie 2020 Capricorn

Capricornii se bucură de weekend, alături de familie și prietenii apropiați. Ai putea face călătorii pe distanțe scurte, în locuri unde nu ai mai fost de multă vreme. Ai nevoie de asta ca să-ți încarci bateriile pentru săptămâna viitoare. Seara, primești o veste care te va face să primești cu optimism spre viitor. Iar partenerul de viață îți va face o surpriză deosebită.

Horoscop 21 martie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători sunt posibile cheltuieli neprevăzute în acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Fă o listă de priorități și încearcă să fii cumpătat, chiar dacă partenerul de viață te susține financiar. Bucură-te de familie și oferă celor dragi atenția de care au nevoie. Seara, o persoană specială îți reamintește cât de mult însemni pentru ea.

Horoscop 21 martie 2020 Pești

În acest weekend, Peștii sunt concentrați mai ales pe nevoile personale. Îți este greu să relaționezi cu ceilalți. Sfatul astrelor pentru tine este să te detașezi de propria-ți persoană și să te implici bucuros, alături de cei dragi, în proiectele care se ivesc. Mai ales că partenerul de viață te sprijină necondiționat. Învață să le accepți celor din jur și defectele, nu doar ce-ți place ție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 21 martie 2020. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste