Antena Meniu Search
x

Imaginea durerii: Capela unui cimitir din Iaşi, neîncăpătoare din cauza zecilor de sicrie depuse doar într-o singură zi

Imaginea durerii şi a neputinţei în capela unui cimitir din Iaşi. Locul a devenit neîncăpător după ce zeci de sicrie au fost depuse în incintă.

de Monica Palade

la 30.10.2021, 14:26

Imaginea durerii: Capela unui cimitir din Iaşi, neîncăpătoare din cauza zecilor de sicrie depuse doar într-o singură zi - Ziarul de Iaşi

Numărul tot mai mare de morţi de Covid fac ca groparii să nu mai facă faţă, iar locurile de veci să se împuţineze. Unii apelează şi la măsuri extreme pentru a răspunde solictărilor numeroase. Aşa că nu e de mirare că nici locurile în capelă nu mai sunt disponibile.

La capela cimitirului „Petru si Pavel”, sâmbătă dimineaţa, se aflau nici mai mult nici mai puţin de 11 sicrie erau Dintre acestea, şapte aveau capacul batut în cuie, o procedură folosită de obicei la decesele provocate de coronavirus.

Imaginea durerii şi a neputinţei

„Nu cred ca mai încape niciunul acum. Firmele de pompe funebre mai mari au cameră mortuară şi aduc sicrie pe măsura ce se eliberează capelele”, a povestit un cititor pentru Ziarul de Iaşi.

34 de persoane au murit de Covid în judeţul Iaşi, dintre acestea 19 erau doar din municipiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Imaginea durerii: Capela unui cimitir din Iaşi, neîncăpătoare din cauza zecilor de sicrie depuse doar într-o singură zi