Antena Meniu Search
x

Primarul Londrei, plasat sub protecţia poliţiei după ce a primit ameninţări

Sadiq Khan, primarul Londrei, se află pentru cel puţin 24 de ore sub protecţia poliţiei, după ce a primit ameninţări pe internet.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.05.2019, 12:56

Sadiq Khan a fost ameninţat că este musulman
Primarul Londrei, plasat sub protecţia poliţiei - Hepta

Sadiq Khan, primarul Londrei, se află pentru cel puţin 24 de ore sub protecţia poliţiei, după ce a primit ameninţări pe internet.

S-a luat această decizie, de a-l plasa pe primar sub protecţia poliţiei, după ce s-a stabilit că numărul mesajelor de ameninţare primite a crescut îngrijorător.

Primarul Londrei a primit 254 de ameninţări într-un interval de trei luni

Conform Daily Star, Primăria Londrei a solicitat de 17 ori intervenţia poliţiei, într-un interval de trei luni, pentru ameninţări live la adresa lui Sadiq Khan. De asemenea, alte 237 de ameninţări la adresa primarului s-au înregistrat pe diferite site-uri de socializare.

Pe acelaşi subiect

În plus, a crescut şi numărul ameninţărilor teroriste, astfel că serviciile de securitate nu vor să rişte nimic.

Nemulţumit de situaţie, Sadiq Khan a precizat că situaţia a degenerat după ce britanicii au votat ieşirea din Uniunea Europeană.

"Nu este normal ca o consecinţă a faptului că eu sunt musulman şi primarul Londrei să fie plasarea mea sub protecţia poliţiei. Campania pentru Brexit a scos întreaga mizerie la suprafaţă şi a făcut ca lucruri anormale să fie considerate normale. Totul începe cu jocuri de cuvinte şi cine ştie ce grafitti, apoi ajungem la infracţiuni şi ne trezim că Jo Cox (n.r. - fost politician britanic) a fost asasinată, iar un terorist poate să vină la Londra şi să dividă comunităţi", a fost mesajul transmis de primarul Londrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Primarul Londrei, plasat sub protecţia poliţiei după ce a primit ameninţări