Antena Meniu Search
x

O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de € la prieteni şi i-a trimis la Londra, ca să primească 900.000 de dolari pe ei

O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de € la prieteni şi i-a trimis la Londra, ca să primească 900.000 de dolari pe ei. Îi promisese un colonel american care luptase în Irak şi plecase de acolo cu o imensă pradă de război.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 20:13

Escrocherie pe net
O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de € la prieteni şi i-a trimis la Londra, ca să primească 900.000 de dolari pe ei - Twitter

O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de € la prieteni şi i-a trimis la Londra, ca să primească 900.000 de dolari pe ei. Îi promisese un colonel american care luptase în Irak şi plecase de acolo cu o imensă pradă de război.

O femeie din Carei, Satu Mare, a căzut în plasa unui escroc internațional care se dă drept colonel american. Ea așteaptă și acum un cufăr cu 900.000 de dolari și bijuterii în valoare de 250.000 de dolari.

Cufărul ar aparține unui colonel american, pradă de război din Irak, scrie presasm.ro.

Femeia, pe nume Adela, a primit un email în care un colonel din armata SUA i-a explicat că vrea să se retragă în România, la Carei. Acesta i-a mai spus că a făcut rost ilegal de o pradă de război în timp ce se afla în misiune, în Irak.

Pe acelaşi subiect

Astfel, o cutie care conține 900.000 de dolari americani și bijuterii în valoare de 250.000 de dolari s-ar afla la o bancă din Londra, Marea Britanie. Numai că el nu poate ridica personal cutia de valori, așa că a apelat la femeia din Carei. Pentru că nu avea bani suficienți, aceasta a început să se împrumute de la colegi și de la prieteni.

Le-a promis că le va înapoia banii imediat ce ajunge averea americanului la Carei.

Ba chiar le-a dat asigurări că respectivul cufăr a fost scanat în secret de serviciile secrete, care au confirmat existența banilor și bijuteriilor.

Femeia a trimis banii, în jur de 12.000 de lire sterline, unui destinatar din Londra, posibil chiar „colonelul”. I s-a spus că formalitățile de expediere merg foarte greu, mai trebuie bani, așa că, disperată, femeia a continuat să se împrumute.

Cei care i-au dat bani așteaptă încă să vadă averea colonelului american, însă unii dintre ei și-au dat seama că totul a fost pus la punct de un escroc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de € la prieteni şi i-a trimis la Londra, ca să primească 900.000 de dolari pe ei