Antena Meniu Search
x

Simona Halep, după meciul dramatic cu Serena Williams: "Am fost lipsită de noroc"

Simona Halep a explicat că a fost lipsită de noroc în meciul contra americancei Serena Williams. Liderul WTA a susţinut că înfrângerea a venit şi pentru că serviciul nu i-a funcţionat bine.

Simona Halep, meci dramatic cu Serena Williams
Simona Halep, după meciul dramatic cu Serena Williams: "Am fost lipsită de noroc" - AFP7 via Hepta

Simona Halep a explicat că a fost lipsită de noroc în meciul contra americancei Serena Williams. Liderul WTA a susţinut că înfrângerea a venit şi pentru că serviciul nu i-a funcţionat bine.

Simona Halep susţine că nu a avut noroc în meciul contra Serenei Williams, românca fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca de pe locul 16 WTA în optimile de finală Australian Open.

"Am fost un pic lipsită de noroc, în acel moment. Ea a servit foarte bine la acele puncte. Am luptat din greu azi şi am fost foarte aproape. Am simţit că am fost lovită de tren (n.r. - în setul I). Totul a fost prea rapid. Nu am fost înfricoşată deoarece ştiam că am un nivel mai bun şi voi juca mai bine dacă voi rămâne acolo, începând să o mişc mai mult şi să încep să lovesc mingea mai puternic. Am avut un foc interior şi mi-am spus că acum încep meciul. A fost mai bine, ghem cu ghem, mi-am simţit nivelul crescând", a declarat Halep, la conferinţa de presă, potrivit WTA.

Ca altă explicaţie a înfrângerii sale, Simonei Halep susţine că serviciul care nu i-a funcţionat foarte bine.

"A fost un pic frustrant în timpul meciului, dar după cum ştim cu toţii, nu sunt o jucătoare mare la serviciu şi trebuie să accept asta. Ea este foarte bună la retur şi este mereu dificil să o vezi atât de aproape de linia de fund şi să simţi un pic presiunea. Nu a fost cel mai rău meci în ceea ce priveşte serviciul. Am servit ok, dar nu a fost cel mai bine", a spus liderul WTA.

Liderul WTA a exclus posibilitatea de a fi intrat pe teren cu presiunea de a fi numărul 1 mondial şi, astfel, favorită în faţa americancei.

"Nu am simţit niciodată că sunt favorită. Orice meci e dificil şi orice meci începe de la 0-0. Nu a fost nimic în mintea mea despre asta. Am intrat pe teren cu încrederea că am şansa mea şi am încercat să fiu pozitivă.", a mai explicat Halep.

Este cea de-a noua victorie a americancei de 37 de ani Serena Williams, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Simona Halep, după meciul dramatic cu Serena Williams: "Am fost lipsită de noroc"