Antena Meniu Search
x

O mamă din Brăila îşi caută de două zile fiica. Simona a plecat la şcoală, dar n-a ajuns la cursuri şi nu s-a întors acasă

O mamă din Însurăţei, judeţul Brăila, îşi caută cu disperare fiica de 15 ani. Miercuri, Simona Mariana Mînică a plecat la şcoală, însă nu s-a prezentat la cursuri şi nu s-a întors acasă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2019, 10:52

Simona Mariana Mînică este căutată de poliţie
O mamă din Brăila îşi caută de două zile fiica dispărută. Simona a plecat la şcoală, dar n-a ajuns la cursuri - Politia Romana

O mamă din Însurăţei, judeţul Brăila, îşi caută cu disperare fiica de 15 ani. Miercuri, Simona Mariana Mînică a plecat la şcoală, însă nu s-a prezentat la cursuri şi nu s-a întors acasă. De atunci, fata este de negăsit.

La data de 4 decembrie, ora 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Însurăţei au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani din oraş, cu privire la faptul că fiica sa, Simona Mariana Mînică, nu a mai revenit acasă.

Fata de 15 ani a plecat, în cursul zilei, în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că aceasta a plecat în jurul orei 12.00 către şcoală, dar nu s-a mai prezentat la orele de curs. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Simona Mariana Mînică a dispărut de două zile, în Brăila

Semnalmente Simona Mariana Mînică:

- înălţime 160 cm, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochii albaştri.

La data dispariţiei, ea purta o geacă de culoare galben, colanţi de culoare închisă, fiind încălţată cu o pereche de pantofi roşii tip sport.

Pentru Simona Mariana Mînică s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O mamă din Brăila îşi caută de două zile fiica. Simona a plecat la şcoală, dar n-a ajuns la cursuri şi nu s-a întors acasă