Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii răvășitor de frumoase

Unele zodii sunt chiar frumoase. Pur și simplu strălucesc, cu sau fără machiaj, cu sau fără haine la modă. Frumusețea lor este naturală și atrage tocmai prin sinceritate. Un chip angelic și un trup seducător, dublate de un zâmbet care sfâșie inimi, cuceresc chiar și cele mai reci suflete.

de Redactia Observator

la 20.04.2019, 13:04

Zodiile frumoase din zodiac
Cele mai frumoase zodii din horoscop - Profimedia Images

Unele zodii sunt chiar frumoase. Pur și simplu strălucesc, cu sau fără machiaj, cu sau fără haine la modă.

Frumusețea lor este naturală și atrage tocmai prin sinceritate. Un chip angelic și un trup seducător, dublate de un zâmbet care sfâșie inimi, cuceresc chiar și cele mai reci suflete.

Pești

De departe, cea mai frumoasă zodie, în special de femei. Eleganța, rafinamentul și naturalețea sunt atuurile care, nu de puține ori, schimbă destine și distrug căsnicii. Au ceva nativii din Pești care atrage ca un magnet. Și mai interesant este faptul că nu profită de frumusețea lor. De altfel, nici nu sunt conștienți de ea. Peștii sunt oameni simpli, deopotrivă cu picioarele pe pământ și visători, care adoră lucrurile simple în viață, în niciun caz faima sau succesul. Pentru Pești, o zi perfectă presupune mâncare bună, hohote de râs și o îmbrățișare caldă. Din acest motiv nu vor pune preț pe cei care voi să-i seducă și să-i transforme într-un "trofeu". Nu e de mirare să vezi un nativ din Pești, de o frumusețe răvășitoare, cu un partener ce pare a fi dintr-un alt film.

Fecioară

Fecioarele sunt tulburător de frumoase. Atât la trup, cât și la suflet. Iar sinceritatea este atuul lor numărul unu. Nu-și vor ascunde niciodată defectele, ci le vor afișa cu mândrie, pentru că nu au nevoie de perfecțiune pentru a fi apreciate. Aura lor misterioasă cucerește instantaneu, un simplu schimb de priviri e suficient pentru a-ți fura inima, iar ele știu asta. Motiv pentru care nu vor minți și nu vor manipula niciodată, deși cu siguranță s-ar pricepe de minune. Doar că nu e niciun motiv pentru care să o facă. Ceea ce oferă - oferă trup și suflet. Iar ambele sunt frumoase. O zi (sau noapte) alături de o Fecioară și te vei convinge, pentru tot restul vieții.

Capricorn

Capricornii au o frumusețe ce pare desprinsă din povești. Chipul lor aduce aminte de iubiri demult apuse, ce așteaptă momentul și persoana potrivită pentru a renaște. Nu vei vedea nimic banal sau plictisitor în trăsăturile nativilor din această zodie. Sunt deopotrivă simpli și misterioși, închiși dar dispuși să meargă până în pânzele albe, exotici și calmi. Dacă vrei să îi cunoști cu adevărat, trebuie să știi ce frumusețea pe care o afișează e doar vârful iceberg-ului. Dincolo de aparențe vei descoperi un om care este dispus să sacrifice totul pentru tine, cu o singură condiție - să îl cunoști cu adevărat. Frumusețea vine la pachet cu pasiuni mistuitoare, iar dacă ai impresia că ăsta e visul tău, s-ar putea să ai parte de o dezamăgire, dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii răvășitor de frumoase