Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu stofă de dictator

Pentru trei zodii, totul este despre putere și control. Deși par tăcute și retrase, în spatele măștii se ascund caractere cu o răbdare de fier, care așteaptă momentul potrivit pentru a-și impune voința.

de Redactia Observator

la 12.06.2019, 12:38

Zodiac. Zodii cu stofă de dictator
Zodii care au o ambiție nemăsurată - unsplash.com

Pentru trei zodii, totul este despre putere și control. Deși par tăcute și retrase, în spatele măștii se ascund caractere cu o răbdare de fier, care așteaptă momentul potrivit pentru a-și impune voința.

Nu se vor împiedica de nimic, în drumul lor neîncetat spre vârful piramidei.

Berbec

În fiecare Berbec se ascunde un mic dictator, care va ieși întotdeauna la iveală în momentele esențiale. De altfel, el este și responsabil pentru ambiția nemăsurată a nativilor din această zodie, hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a-și îndeplini scopurile. Încearcă să te pui în calea lor și vei avea parte de o luptă pe care o vei regreta. Berbecii nu iau prizonieri, e totul sau nimic, acum sau niciodată. În mintea lor, pe care o consideră sclipitoare, sunt singurii care au dreptate, motiv pentru care lucrurile trebuie să se facă exact după ordinele lor. Pentru că așa lucrează Berbecii, cu ordine, nu indicații sau sugestii. Tot ce poți spera e că-și vor folosi ambiția în scopuri nobile.

Pe acelaşi subiect

Leu

Leii sunt genul de persoane care preferă să conducă din umbră, fără a ieși în prim plan. În aparență prietenoși și lipsiți de ambiții, vor petrece ore în șir punând la cale scenarii dintre cele mai complexe, doar pentru a obține ce-și doresc. Acesta este și motivul pentru care comportamentul nativilor din zodia Berbec pare atât de complicat, chiar bizar. Leii nu gândesc în linii clasice, pentru ei este mult mai interesant să inducă în eroare și să învingă pe ultima sută de metri. Partea bună e că Leii sunt ființe sincere și loiale, așa că, de cele mai multe ori, își vor folosi abilitățile pentru a le face bine celor dragi.

Fecioară

Fecioarele sunt dictatorii de catifea ai zodiacului. Cu un rafinament desăvârșit și o inimă de gheață, nativii din zodia Fecioară știu cum să-și seducă victima, înainte de a lovi, în cel mai neașteptat moment. E totul despre ambiție. Deși nu o vor recunoaște niciodată, Fecioarele petrec ore întregi plănuind o singură mișcare, până sunt sigure că o pot executa impecabil. În plus, întotdeauna au un plan B, pentru cazul rar în care ceva nu merge bine. Cu sânge rece, Fecioarele nu dau niciodată impresia de forță. Din contra, par atât de firave și sincere, încât reușesc întotdeauna să zboare pe sub radar, nedetectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu stofă de dictator