Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor găsi târziu adevărata dragoste

Pentru trei zodii, adevărata dragoste este rezervată pentru a doua perioadă a vieții. După nenumărate trădări și relații eșuate, vor găsi în cele din urmă, când nimeni nu se mai aștepta, o persoană care să le înțeleagă și să le completeze.

De Redactia Observator la 10.06.2019, 11:03
Rac, Capricorn și Pești, zodiic are vor găsi greu iubirea
Zodii care își vor găsi dragostea în a doua parte a vieții - Profimedia Images

Pentru trei zodii, adevărata dragoste este rezervată pentru a doua perioadă a vieții. După nenumărate trădări și relații eșuate, vor găsi în cele din urmă, când nimeni nu se mai aștepta, o persoană care să le înțeleagă și să le completeze.

Cu lecțiile învățate, vor putea trece cu siguranță și răbdare peste toate obstacolele, indiferent cât de dificile vor fi.

Rac

Nativii din zodia Rac construiesc cu greu o relație de succes. Cu standarde imposibil de atins, vor să găsească perfecțiunea în persoana iubită, iar asta îi face să piardă timp și resurse importante. De altfel, nu prea au cum să găsească acel om ideal, mai ales când ei sunt plini de probleme nerezolvate și nesiguri până în pânzele albe. Vor avea nevoie de ani bunu și multe experiențe dureroase pentru a ajunge să înțeleagă că, oricât și-ar dori ca fanteziile să devină realitate, e un pariu pierdut din start. De altfel, Racii par a ține cu dinții să învețe pe propia piele toate lecțiile posibile. Asta deși observă greșelile celor din jur și ar putea trage concluziile necesare fără a mai pierde ani întregi.

Capricorn

Nici Capricornii nu au prea mult noroc în dragoste, mai ales în tinerețe. Inconstanți și puși mai mereu pe joacă, nu reușesc să stăpânească arta compromisului, preferând să plece, la propriu, atunci când lucrurile nu merg cum și-ar fi dorit. Nu e de mirare că vor pierde oameni alături de care ar fi putut avea un viitor frumos. Unii Capricorni vor rămâne prizonierii unei prime iubiri care le-a dat lumea peste cap, refuzând să accepte că așa e viața și unele relații se sfârșesc, indiferent de clipele frumoase petrecute împreună. Abia atunci când își vor găsi echilibrul interior și vor privi realitatea cu toate culorile ei vor reuși să întâlnească persoana potrivită. 

Pești

Unii nativi din zodia Pești sunt de o naivitate incompatibilă cu o relație de iubire. Pur și simplu lucrurile nu se întâmplă ca în filmele de dragoste, cavalerii pe cai albi sunt mai rari în zilele noastre și nu prea mai apar din senin la porțile castelului. Închiși în lumea lor, Peștii refuză, inconștient, să se aventureze în necunoscut, preferând să stea la adăpost de lumea pe care o percep ca fiind plină de intenții ascunse. Însă această este rețeta perfectă pentru o lungă perioadă de singurătate. Abia atunci când nativii din zodia Pești vor accepta că fiecare om are defectele lui, iar dragostea înseamnă să vezi dincolo de ele, vor găsi ceea ce-și doresc. Va dura ceva timp, dar va merita.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor găsi târziu adevărata dragoste