Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei care frâng inimi

Inteligente, misterioase și cu o frumusețe răvășitoare. Pentru trei zodii de femei, seducția este o armă pe care au dobândit-o fără niciun efort și pe care o folosesc la potențial maxim, de fiecare dată când au ocazia. Puțini sunt bărbații care vor rezista farmecelor.

de Redactia Observator

la 01.06.2019, 14:42

Berbec, Rac și Capricorn, zodii de femei cuceritoare
Zodii de femei care frâng inimi - Profimedia Images

Inteligente, misterioase și cu o frumusețe răvășitoare. Pentru trei zodii de femei, seducția este o armă pe care au dobândit-o fără niciun efort și pe care o folosesc la potențial maxim, de fiecare dată când au ocazia. 

Puțini sunt bărbații care vor rezista farmecelor. Și mai puțini cei care, odată cuceriți, vor reuși să iasă din mreje.

Berbec

Femeia din zodia Berbec este pe cât de frumoasă, pe atât de vicleană. Nu lasă nimic la voia întâmplării, mai ales în dragoste. Atunci când a pus ochii pe un bărbat, va merge până în pânzele albe și nu se va sfii să apeleze la trucuri dintre cele mai diabolice. Extrem de ambițioasă, femeia din Berbec are un arsenal impresionant de instrumente prin care își duce la îndeplinire planurile - este când copilăroasă, când imposibil de înțeles, într-o secundă dornică de aventură, în următoarea romantică și de un calm desăvârșit. În plus, femeile din zodia Berbec au mereu o replică la îndemână, atunci când sunt puse la zid. Dacă la toate acestea mai adaugi și un chip angelic, rezistența este inutilă.

Capricorn

Femeia din zodia Capricorn este de un rafinament care cucerește definitiv și iremediabil. Carismatică, elegantă dar și foarte simplă, în același timp, are o atitudine care o face remarcată în orice circumstanță, chiar și atunci când încearcă să se strecoară fără a atrage atenția. Însă nici urmă de falsă modestie în comportamentul femeilor din Capricorn. Sunt perfect conștiente de atuurile lor și nu vor ezita să le folosească, atunci când se ivește ocazia. De altfel, se strecoară în inimile bărbaților cu o abilitate care nu lasă nicio șansă de refuz. Când "victima" realizează ce s-a întâmplat, e deja prea târziu. Spre norocul lui.

Rac

Femeile din Rac cuceresc fără a scoate o vorbă. Calde și zâmbitoare, atrag tocmai prin capacitatea lor de a însenina orice încăpere și entuziasmul care nu le părăsește niciodată. De cele mai multe ori, femeile din Rac vor prefera să sondeze terenul înainte de a face un prim pas, ceea ce le face pe cât de inabordabile, pe atât de dorite. Nu de puține ori, vor învârti pe degete mai mulți pretendenți, doar pentru a-l selecta pe cel mai curajos și capabil să treacă toate testele. Odată ales începe adevărata aventură. Una care se sfârșește fie cu un inel, fie cu regrete cât pentru o viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei care frâng inimi