Antena Meniu Search
x

Top 3 aparate de care ai nevoie în bucătărie

Amenajarea bucătăriei nu este deloc uşoară, având în vedere că trebuie să te încadrezi în dimensiunile spaţiului disponibil şi să alegi cele mai potrivite electrocasnice. Produsele moderne nu mai reprezinta un capriciu, ci o necesitate de mult timp.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 16:49

- Pixabay

Amenajarea bucătăriei nu este deloc uşoară, având în vedere că trebuie să te încadrezi în dimensiunile spaţiului disponibil şi să alegi cele mai potrivite electrocasnice. Produsele moderne nu mai reprezinta un capriciu, ci o necesitate de mult timp.

De la esspresorul devenit indispensabil, până la dozatorul de apă, acestea îţi fac viaţa mai uşoară şi mai frumoasă, în timp ce bucătăria devine complet utilată, cu ajutorul acestora.

Află care sunt top 3 aparate de care ai nevoie şi cum te pot ajuta acestea să faci cele mai bune alegeri pentru bucătăria în care îţi petreci timpul zilnic!

Dozatorul de apă: un watercooler sau un purificator

Primul pe lista aparatelor de care ai nevoie în bucătărie este dozatorul de apă. Cu ajutorul său, poţi scăpa de sticlele sau bidoanele mari, care se aflau întotdeauna pe blatul de bucătărie, apelând la o soluţie modernă. Costul acestui aparat nu este unul mic, însă te poţi bucura de numeroase avantaje oferite de acesta:

  • Îţi asigură apă plată, rece sau caldă, în condiţii perfecte de igienă.

  • Este ideal pentru tine şi familia ta, îndeosebi în zilele toride de vară, atunci când abia aştepţi să bei un pahar cu apă rece.

  • Dozatorul de apă asigură condiţii impecabile de igienă, datorită filtrelor cu care este dotat.

  • Apa este purificată, gustul şi mirosul neplăcut sunt îndepărtate, iar substanţele poluante sunt eliminate.

  • Se alimentează direct de la reţea şi oferă bucătăriei un design atractiv.

  • Pentru că nu ocupă mult spaţiu, dozatorul de apă se poate încadra cu ușurință chiar şi într-un colţ al camerei.

  • De cele mai multe ori, producătorii schimbă filtrele şi cartuşele gratuit, igienizând întregul aparat.

Prin urmare, dacă eşti dispus să investeşti într-un dozator de apă, vei beneficia de o tehnologie avansată, care îţi va uşura orice activitate în bucătărie.

Un aparat de ionizare, sursa ta de apă alcalină

Aparatul de ionizare a apei a câştigat din ce în ce mai multă popularitate, încadrându-se în topul aparatelor moderne, necesare într-o bucătărie. Acesta produce apă alcalină ionizată negativ, care poate fi utilizată atât pentru gătit, cât şi pentru băut.

Aparatul se conectează la reţeaua de apă prin robinet sau direct de la ţeava de apă rece. Dintre toate tipurile existente pe piaţă, aparatul de ionizare electric, compus dintr-un filtru, un sistem de comandă şi o cameră de electroliză este cel mai cunoscut.

Atunci când aparatul de ionizare este conectat, apa de la robinet trece printr-un furtun şi ajunge direct în aparat, după care este filtrată. Cu ajutorul sistemului de comandă, poţi alege nivelul de alcalinitate dorit sau aciditatea apei pe care doreşti să o foloseşti. Dacă optezi pentru un aparat de ionizare performant, vei beneficia de următoarele avantaje:

  • Apa va fi filtrată, îndepărtând toţi poluanţii.

  • Te vei bucura de consumul apei alcaline, cu o valoare a ph-ului care depaseste limita 7.

  • Apa filtrată conţine H2, cu multiple beneficii pentru sănătate.

  • În funcţie de producător, aparatul de ionizare poate produce şi apă acidă, un element sterilizant esenţial pentru păr sau mâini. De asemenea, apa acidă este folosită şi ca dezinfectant util pentru rănile minore.

Un espressor premium

Cui nu îi face plăcere să se bucure de cel mai bun energizant precum această cafea capsule dimineata? Cu ajutorul unui espressor premium, poţi să obţii o cafea delicioasă. Acest aparat electrocasnic modern te va ajuta să pregăteşti rapid cafeaua, având şi funcţii diferite.

Acesta reprezintă cea mai bună soluţie atunci când ai musafiri întrucât îi poţi servi pe aceștia cu diverse sortimente de cafea, în funcţie de preferinţe! Latte machiatto, capuccino sau espresso sunt cele mai gustoase sortimente de cafea amăruie şi parfumată. O zi obişnuită în bucătărie se poate transforma într-un adevărat răsfăţ atunci când ai la îndemână un aparat de cafea profesional şi capsulele preferate. Acestea îţi vor oferi energia necesară pentru întreaga zi.

Dozatorul de apă, ionizatorul și un espressor de ultimă generație sunt principalele electrocasnice care nu trebuie să lipsească din bucătăria ta, dacă vrei să te bucuri de o tehnologie modernă, adaptată nevoilor tale. Indiferent dacă vrei să te bucuri de un pahar cu apă rece sau de o cafea bună, după o zi grea la birou, bucătăria modernă de care dispui ţi le poate oferi imediat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Tehnologie » Top 3 aparate de care ai nevoie în bucătărie