Antena Meniu Search
x

Foto Tragedia unui băieţel de doi ani care a fost abandonat lângă un centru de donaţii, cu un bilet alături: ''Mama lui nu mai poate să aibă grijă de el''

Un băieţel de doar doi ani a fost abandonat chiar lângă un centru de donaţii, fără nimic altceva la el în afară de o pungă de hârtie şi un bilet. Potrivit camerelor de supraveghere, copilul a fost adus acolo de către un bărbat echipat în aşa fel încât să nu poată fi recunoscut. Poliția din Mississippi, SUA, a deschis o anchetă în acest caz.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.12.2020, 13:22

Copilul a fost adus acolo de către un bărbat echipat în aşa fel încât să nu poată fi recunoscut
Băieţelul de doi ani a fost abandonat lângă un centru de donaţii, cu un bilet alături, în SUA - Southaven Police Department
  • Un copil de doi ani a fost abandonat lângă un centru de donaţii, cu un bilet lângă el
  • Incidentul a avut loc în Mississippi, SUA

Poliția din Mississippi, SUA, a demarat o investigaţie, după ce un băiat de doi ani a fost abandonat lângă un centru pentru donaţii. Copilul nu avea nimic la el în afară de o pungă de hârtie şi un bileţel pe care se regăsea un mesaj pentru cei care aveau să îl ajute pe cel mic.

În clipa în care a fost găsit, copilul nu a ştiut să spună exact cum îl cheamă, fiind prea mic. Cutremurător a fost mesajul lăsat pe bilet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile locale au apelat imediat la imaginile de pe camerele de supraveghere. Poliţiştii au observat că băieţelul fusese lăsat lângă centrul de donaţii de către un bărbat îmbrăcat în aşa fel încât identitatea sa să nu fie descoperită. Omul avea o pălărie pe cap, ochelari de soare şi mască la gură. 

Băiatul de doar doi ani a fost lăsat în grija serviciilor de protecţie a copilului. Potrivit oamenilor legii, cel mic nu ar fi purtat şosete sau o haină groasă de iarnă, notează dailymail.co.uk.

''Copilul are aproximativ doi ani și nu poate să-și dea numele sau numele părinților sau rudelor sale'', au declarat autorităţile locale. 

Reacţia comunităţii

Ofiţerii au lansat imediat o fotografie a doi suspecţi, mai exact bărbatul, dar şi o femeie, precum şi tipul de maşină pe care îl conduceau. La scurt timp, cu ajutorul comunităţii, poliţiştii au reuşit să aresteze un suspect.

Autorităţile au dorit să mulţumească cetăţenilor care au oferit informaţii cu privire la suspecţi. O anchetă este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Tragedia unui băieţel de doi ani care a fost abandonat lângă un centru de donaţii, cu un bilet alături: ''Mama lui nu mai poate să aibă grijă de el''