Antena Meniu Search
x

Foto Un copil de 10 ani a supravieţuit cinci zile fără apă sau mâncare, după ce mama sa l-a închis în casă, în Rusia

O mamă din Rusia şi-a închis în casă copilul de zece ani şi a plecat, lăsându-l doar cu orez nefiert, timp de cinci zile. Se pare că nu era pentru prima dată când aceasta avea un comportament neadecvat faţă de cel mic. După moartea tatălui, băiatul nu a fost hrănit în nenumărate rânduri şi trăia în condiţii insalubre.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.11.2020, 19:22

  • O femeie din Rusia şi-a închis în casă copilul pentru mai multe zile
  • Cel mic avea la îndemână doar orez nefiert, însă nu îl putea găti, pentru că apa şi curentul fuseseră tăiate

Natalya Azarenkova, o mamă din Rusia, şi-ar putea pierde fiul, după ce l-a închis singur în casă, doar cu orez negătit, și a dispărut timp de opt zile, împreună cu câinele lor. Femeia i-ar fi spus băiatului că iese la o scurtă plimbare, însă nu s-a mai întors. 

Lăsat în condiţii inumane, Mikhail, în vârstă de 10 ani, a reuşit să atragă atenţia vecinilor, după ce a strigat cât de tare a putut pe geam. Acesta a fost salvat de autorităţi, însă trecuseră deja cinci zile de când se afla singur în casă, fără hrană.

Se pare că cel mic i-a rugat pe vecini să nu sune la serviciile de urgență, pentru că se temea că va fi trimis la un orfelinat și nu-și va mai vedea mama, potrivit mirror.co.uk.

Tatăl micuţului Mikhail murise în urmă cu doi ani. Se pare că încă de atunci mama lui a început să se comporte necorespunzător. În ciuda faptului că îi era foame, copilul se temea să ceară ajutor vecinilor, deoarece nu voia să îi provoace necazuri mamei și să ajungă să fie îngrijit de către stat. 

Mikhail a fost dus la spital, iar Natalya a fost reținută de poliția rusă. Aceasta s-a întors abia la trei zile după ce autorităţile locale fuseseră alertate. 

Băiatul a povestit cum mama lui i-a lăsat orez, însă nu i-a lăsat şi apă pentru a-l găti, în condiţiile în care curentul şi apa fuseseră întrerupte. De asemenea, apartamentul era murdar, plin de gândaci şi de lucruri aruncate pe jos. 

Apartamentul era murdar, plin de gândaci şi de lucruri aruncate pe jos

VK.com / Rossiya 24

''Există o mulțime de gândaci, muște peste tot, un miros îngrozitor'', a afirmat un om.

Odată prinsă, Natalya a spus că s-a întâlnit cu nişte prieteni, însă nu a menţionat şi motivul pentru care şi-a abandonat copilul. 

Deşi susţine că îşi vrea băiatul înapoi, femeia ar putea face închisoare şi ar putea fi inclusiv privată de dreptul de a-l creşte pe Mikhail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un copil de 10 ani a supravieţuit cinci zile fără apă sau mâncare, după ce mama sa l-a închis în casă, în Rusia