Antena Meniu Search
x

Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto. Are ecuson de angajat și profil de Instagram

Un maidanez „pasionat de mașini” a reușit să-i cucerească pe angajații unui showroom auto din Brazilia care l-au adoptat și i-au oferit șansa să-și câștige cinstit pâinea, punându-l responsabil cu întâmpinarea clienților.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.08.2020, 09:33

Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto din Brazilia
Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto din Brazilia - Tucson Prime/Instagram
  • Totul a început într-o noapte ploioasă, când managerul Emerson Mariano l-a lăsat să se adăpostească în interior și i-a oferit mâncare și apă.
  • Tucson Prime a devenit vedetă și pe Instagram, unde are deja peste 108.000 de urmăritori.

După ce și-a petrecut luni din viață pe străzile din Espirito Santo, câinele, care a primit numele Tucson Prime, este acum o mică vedetă locală, răsfățată atât de angajați, cât și de clienții care le calcă pragul.

Totul a început într-o noapte ploioasă, când managerul Emerson Mariano l-a lăsat să se adăpostească în interior și i-a oferit mâncare și apă.

Tucson Prime s-a simțit iubit acolo, așa că a continuat să se întoarcă, seară de seară, la dealerul auto, până când toți cei de acolo au căzut de acord să-l adopte.

Felul lui grijuliu și extrem de docil i-a făcut pe angajați să se îndrăgostească de el și să-l accepte cu brațele deschise în marea lor familie, scrie dailystar.co.uk.

Tucson Prime a devenit vedetă și pe Instagram, unde are deja peste 110.000 de urmăritori.

Într-o postare recentă pe Instagram, Tucson Prime le transmite urmăritorilor că „Astăzi ziua mea a început devreme, dar nu din cauza vânzărilor, ci pentru că încerc să citesc și să răspund la miile, ba chiar kilometri întregi de mesaje primite în ultimele zile”.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Inedit » Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto. Are ecuson de angajat și profil de Instagram