Antena Meniu Search
x

Vremea București 23 aprilie 2018. Prognoza meteo ANM vine cu temperaturi mari

Vremea în București pe 23 aprilie va fi deosebit de caldă. Prognoza meteo anunță temperaturi similare, de 26-28 de grade, și pentru marți și miercuri.

Scenă din București într-o zi cu vreme caldă
Vremea în București pe 23 aprilie va fi caldă, ca într-o zi de vară - Hepta

Vremea în București pe 23 aprilie va fi deosebit de caldă. Prognoza meteo anunță temperaturi similare, de 26-28 de grade, și pentru marți și miercuri.

În Capitală, în noaptea de duminică spre luni, cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab. Prognoza meteo anunță o temperatura minimă de 10...12 grade.

Vremea în București pe 23 aprilie

Luni, potrivit ANM, vremea se va menţine deosebit de caldă şi va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele serii când vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va scădea foarte puţin, fiind deja mai mică decât normal.

Prognoza meteo pe 24 aprilie în București

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară şi la începutul nopţii, când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Presiunea atmosferica va creşte, însă nesemnificativ.

Prognoza meteo pe 25 aprilie în Capitală

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea București 23 aprilie 2018. Prognoza meteo ANM vine cu temperaturi mari