Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunţă temperaturi mari, dar şi furtuni cu descărcări electrice

Meteorologii ANM au anunţat prognoza meteo pentru weekend. În următoarele zile, vremea aduce temperaturi mari, dar şi cu furtuni cu descărcări electrice.

Meteorologii ANM au anunţat prognoza meteo pentru weekend. În următoarele zile, vremea aduce temperaturi mari, dar şi cu furtuni cu descărcări electrice.

Potrivit prognozei meteo, în zilele următoare vom avea temperaturi de până la 28 de grade Celsius.

Totuşi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară şi noaptea, iar în vestul, centrul şi nordul ţării vor fi averse însoţite de descărcări electrice.

Cum va fi vremea sâmbătă

Pe acelaşi subiect

Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și doar izolat, la munte, vor fi ploi slabe de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral si 24 de grade, izolat in Moldova si in Transilvania, iar cele minime între 2 și 13 grade.

Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunţă temperaturi mari

Cum va fi vremea duminică

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii aprilie.

În nordul, centrul, estul țării, precum și la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată.

În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade pe litoral si 28 de grade in vestul Olteniei, iar minimele între 4 și 14 grade.

Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață, îndeosebi în depresiunile intramontane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunţă temperaturi mari, dar şi furtuni cu descărcări electrice