Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 3 noiembrie 2018. Scorpionii se gândesc la căsătorie şi la copii

Scorpionii se vor gândi la căsătorie, la copii şi la o casă mai spaţioasă, iar astăzi aceste idei vor putea fi puse în practică.

Vezi și

Scorpionii se vor gândi la căsătorie, la copii şi la o casă mai spaţioasă, iar astăzi aceste idei vor putea fi puse în practică.

În viaţa Săgetătorilor o să revină o persoană care şi-a dat seama că a greşit cu ceva, iar astrele anunţă o împăcare şi de ce nu o continuare a relaţiei.

Pentru Capricorni se anunţă o nouă idilă la orizont şi se pregătesc de o escapadă la munte pentru a mai uita de oboseală şi de alte greutăţi.

Dragi Vărsători este posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă fascineze, fie doar şi pentru că e foarte inteligentă.

Peştii ar trebui să fie mai atenţi la sănătate şi să nu permită răcelii să le strice weekendul.

Dragi Berbeci o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa pe care o iubiţi, diseară, când o să luaţi masa împreună.

E posibil ca Taurii sa întâlnească o persoană care le va ajunge direct la suflet şi ar putea face casă bună împreună.

O dragoste împărtăşită, e un sentiment pe care, poate, Gemenii nu l-au mai trăit niciodată, iar astăzi vor avea parte de o revelaţie.

Dragi Raci astăzi o să fiţi înconjuraţi cu iubire şi căldură sufletească din partea celor din familie, prietenii şi ei vă susţin moralul,mai ales că traversaţi o perioadă mai dificilă.

Acestă zi va fi una deosebită din punct de vedere sentimental pentru Lei. Vor petrece mult timp alături de persoana iubită şi vor merge într-un loc special.

Şi Nativii zodiei Fecioară sunt fericiţi de prezenţa celor dragi. Şi-au reunit familia şi gaşca de prieteni alături de care vor petrece o zi plină de zâmbete.

Iar Balantele nu trebuie sa rateze ocazia de a pleca intr-o calatorie alaturi de persoana iubita, mai ales ca parcurg o perioada destul de buna din toate punctele de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 3 noiembrie 2018. Scorpionii se gândesc la căsătorie şi la copii