Antena Meniu Search
x

Video Sănătatea se vede în numărul destinului. Cum ne protejăm de bolile la care suntem dispuşi

Mai mult forţaţi de împrejurări, cu toţii am devenit în ultima vreme mai grijulii în ceea ce priveşte starea noastră de sănătate. Nu este doar concluzia mai multor studii, fiecare dintre noi resimte profund asta. Iar un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte sănătatea îl are şi data naşterii.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 14:00

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Numerologii susţin că momentul în care ne-am născut ne arată afecţiunile la care suntem predispuşi. 

Pentru destinul 1 este foarte important să conştientizeze că acţiunea, emoţia de egoism duce către relaţii distructive cu cei din jur şi automat pe sănătate va merge pe partea de puls, de circulaţie a sângelui pentru că ei sunt foarte agitaţi. Totodată pe vedere, foarte mulţi pot purta ochelari, dar şi pe partea de bilă. 

Cum ştim că emoţiile sunt cele care ne  iafectează sănătatea în ceea ce îi priveşte pe cei care au destinul numărul 2  ei simt foarte multă frustrare, se subetimează foarte mult, sunt cei care au probleme cu familia, cu unul dintre părinţ, cu unul dintre membrii familiei şi de acolo se creează o izolare şi cinism. Devin invidioşi pe ceilalţi şi aceste emoţii se deplasează către sănătate pe partea de digestie, pe partea de stomac şi pe partea de hemoroizi şi anemie.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Sănătatea se vede în numărul destinului. Cum ne protejăm de bolile la care suntem dispuşi