Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii naive în dragoste

Unele zodii au încredere deplină în persoana iubită, chiar și atunci când aceasta nu o merită. Este motivul pentru care vor suferi inutil de-a lungul timpului și vor avea parte de nenumărate dezamăgiri. În spatele acestei naivități stau, de fapt, persoane foarte sincere și loiale.

Berbec, Rac și Pești, cele trei zodii naive ale horoscopului
Cele mai naive zodii în dragoste - unsplash.com

Unele zodii au încredere deplină în persoana iubită, chiar și atunci când aceasta nu o merită. Este motivul pentru care vor suferi inutil de-a lungul timpului și vor avea parte de nenumărate dezamăgiri.

În spatele acestei naivități stau, de fapt, persoane sincere, care nu pot accepta viața de cuplu cu bunele și cu relele ei, preferând să ignore realitatea.

Berbec

Fiind copiii zodiacului, Berbecii au o naivitate dezarmantă. Pur și simplu spun și fac exact ce le trece prin cap, fără a se gândi la consecințe. Iar dacă primesc și puțină încurajare ar fi în stare de orice. Firea lor naivă îi pune deseori în situații dificile, motiv pentru care au încredere în toată lumea și în nimeni, deopotrivă. Acesta este motivul pentru care mulți berbeci par dificili și orgolioși, în relațiile de cuplu. De fapt, în spatele măștii stau caractere sincere, care au avut mereu de suferit datorită faptului că spun deschis ceea ce gândesc. În dragoste, berbecul își va ridica partenerul pe un piedestal, doar pentru a observa, în timp, că acesta are totuși defecte și este un simplu om. Moment în care se va considera trădat. Cei care vor trece peste această nativitate vor deveni parteneri loiali și de încredere, pentru o viață.

Rac

Cu gândul la povești de dragoste existente doar în cărți sau filme, racii nu pot concepe că viața de cuplu poate avea și momente mai puțin fericite, chiar banale. Această naivitate îi pune în situații bizare, în care încearcă să repare lucruri care nu sunt, de fapt, stricate, spre mirarea partenerului. E o formă de inocență care, deși pare drăguță la început, aduce probleme atunci când cei doi parteneri dau de greutăți. Iar aceastea sunt imposibil de evitat, chiar și pentru cele mai potrivite și norocoase cupluri. De altfel, aceasta este scenariul pozitiv. În unele cazuri, cu un partener nepotrivit sau chiar malefic, racii ar putea trece prin experiențe extrem de dureroase.

Pești

Peștii sunt uimitor de naivi în relațiile de dragoste, chiar și atunci când totul pare a se prăbuși în jurul lor. Captivi ai propriei imaginații, nativii din zodia Pești trăiesc într-o lume a viselor, acolo unde, în cele din urmă, totul va fi bine, chiar dacă ei nu fac nimic în acest sens. Vor avea încredere totală în persoana iubită, chiar și atunci când aceasta are un comportament dificil sau chiar nedrept. Peștii care vor reuși să iasă din acest univers imaginar vor deveni iubiții perfecți, înțelegători și buni, dar totodată vigilenți și dispuși să rezolve problemele într-un mod constructiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii naive în dragoste