Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 21 noiembrie 2018. Leii dau lovitura în afaceri

Zodiac carieră și bani 21 noiembrie 2018. Vesti mult asteptate pentru Varsatori in plan financiar si o lovitura in afaceri pentru Lei.

Vezi și

Zodiac carieră și bani 21 noiembrie 2018. Vesti mult asteptate pentru Varsatori in plan financiar si o lovitura in afaceri pentru Lei.

SCORPIONII sunt astazi oamenii la care ceilalti alearga pentru tot felul de sfaturi la serviciu si nu numai. Sunt calmi, responsabili, iar echilibrul lor ii face demni de toata increderea.

O zi plina pentru SAGETATORI in ce priveste cariera dar si treburile casnice. Au atat de multe lucruri de facut si mare noroc ca au si energie pe masura sa le duca la bun sfarsit.

Dragi CAPRICORNI, un proiect pentru care aproape ca v-ati dat sufletul se apropie de final. Inca putina rabdare si putere de munca si rezultatele vor fi la inaltime.

Vesti excelente legate de bani pentru VARSATORI. Ziua poate incepe monoton, insa o veste primita in jurul serii va va umple. portofelul. Este vorba de ceva legat de vanzarea unui bun.

PESTII lasa impresia ca sunt usor duplicitari la locul de munca. Ar face bine sa isi schimbe atitudinea, altfel, cei din jur ii vor marginaliza.

BERBECII sunt concentrati asupra unui plan de afaceri sau investitii, in care cei apropiati lor nu au prea multa incredere. Incapatanarea lor insa va trece de toate criticile auzite.

TAURII nu stiu cum sa se mai imparta intre atatea sarcini la serviciu. S-au implicat in mai multe proiecte de-a lungul timpului si abia mai fac fata. Putina detasare de stresul de la birou ar fi binevenita.

O vorba spusa in graba ar putea isca un scandal monstru intre GEMENI si un coleg de serviciu, sau chiar un sef. Mare atentie la cuvintele aruncate la nervi, pentru ca ati putea regreta.

RACII pun mult suflet in ceea ce fac astazi la serviciu si pot deveni emotivi, chiar putin nervosi daca nu le este apreciata munca.

Daca asteptati un semn sa dati startul unei afaceri, ei bine, dragi LEI, astazi este ziua perfecta! Astrele va stau alaturi, iar ideile pe care le aveti au sanse uriase sa se transforme in succes.

FECIOARELE pot primi ceva observatii de la sefi pentru superficialitatea cu care isi fac astazi treaba, dar au stare de spirit atat de buna, incat nimic nu ii poate atinge.

Ceva dificultati la inceput de zi in plan profesional pentru BALANTE. Cu ajutorul unei persoane mai in varsta vor trece insa cu bine peste obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 21 noiembrie 2018. Leii dau lovitura în afaceri