Antena Meniu Search
x

5 motive pentru care ai neapărată nevoie de o husă pentru smartphone

Smartphone-ul a devenit un gadget omniprezent în zilele noastre. Ne menține conectați cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

5 motive pentru care ai neapărată nevoie de o husă pentru smartphone

Smartphone-ul a devenit un gadget omniprezent în zilele noastre. Ne menține conectați cu tot ceea ce se întâmplă în jur, ne ajută să ducem mai ușor la bun sfârșit anumite sarcini, însă câți dintre noi se gândesc la protecția de care are nevoie?

Având în vedere faptul că investiția într-un smartphone de ultimă generație este una destul de consistentă din punct de vedere financiar, protecția este absolut necesară. Care ar fi însă alte motive pentru care o asemenea achiziție este pe deplin justificată? În rândurile următoare reprezentanții magazinului online stifler.ro ne oferă un top 5 motive pentru care oricine trebuie să își accesorizeze telefonul cu o husă.

1. Cea mai sensibilă componentă trebuie protejată

Este vorba, desigur, despre ecranul gadget-ului. Deși producătorii au încercat de-a lungul timpului să găsească soluții cât mai eficiente pentru a spori rezistența ecranului, acesta continuă să fie predispus zgârieturilor sau, mai rău, chiar spargerii.

Cum nimeni nu își dorește un gadget ce prezintă defecte, fie ele doar simple semne de uzură, accesorizarea smartphone-ului cu o husă este absolut necesară.

2. Oricât de atent ai fi, accidentele se mai întâmplă

Situațiile neprevăzute pot să apară oricând. Într-o fracțiune de secundă, într-un moment de neatenție, telefonul îți scapă din mâini și cade, se zgârie sau chiar se sparge. Chiar dacă mulți se declară foarte grijulii cu gadgeturile pe care au plătit sume destul de consistente, accidentele se întâmplă.

Soluția este destul de simplă în acest caz, după cum precizează și reprezentanții stifler.ro. Accesorizarea cu o husă oferă un plus de protecție smartphone-ului și reduce considerabil riscul ca acesta să fie afectat de situațiile neprevăzute ce pot să apară oricând.

3. „Telefonul e rezistent, l-am scăpat și nu a pățit nimic”

Aceasta este, probabil, o replică pe care fiecare dintre noi a folosit-o sau cel puțin a auzit-o la un moment dat. Norocul nu ține, însă, la nesfârșit. Chiar dacă aspectul telefonului nu are prea mult de suferit în urma căzăturilor, în timp, șocurile repetate îi pot afecta funcționalitatea.

Cu cât accidentele se întâmplă mai des și nu sunt luate măsuri, cu atât telefonul poate fi mai afectat și, în cele din urmă, stricat iremediabil. Cumpărarea și aplicarea unei huse va ține la distanță nu doar micile semne de uzură ce apar inevitabil, ci și efectele neplăcute ale șocurilor repetate pe care le suportă smartphone-ul.

4. Avantajele versatilității și adaptării la stilul personal

Dincolo de protecția pe care o oferă smartphone-ului, o husă îndeplinește și alte două roluri avantajoase. Poate să ofere un plus de versatilitate și funcționalitate telefonului, reușind în același timp să personalizeze gadget-ul în conformitate cu stilul posesorului.

Husa pentru telefon poate fi, spre exemplu, de tip portofel, conținând compartimente și buzunare pentru documente, carduri sau acte de identitate. Poate fi din piele, metal sau din alte materiale care să se plieze perfect pe gusturile și preferințele utilizatorului, adaptându-se astfel la stilul său propriu.

5. Sunt soluții perfecte de protecție la prețuri accesibile

După cum menționam și anterior, smartphone-urile de ultimă generație pot afecta serios bugetul cumpărătorului. Sunt foarte utile, însă la fel sunt și de sensibile. De ce să nu protejezi o asemenea investiție cu o husă, sau chiar mai multe, în condițiile în care sunt foarte accesibile din punct de vedere al prețului?

Ținând cont de prețul de câteva mii de lei plătit pe un gadget lansat relativ recent, dar și de costurile unei reparații de tipul înlocuire display (se poate ajunge la peste 1000-1500 lei în acest caz), husa de protecție este o soluție salvatoare, disponibilă la câteva zeci de lei.

Aceste 5 motive pentru a achiziționa o husă oferite de reprezentanții stifler.ro sunt completate de gama diversificată de produse disponibilă în cadrul magazinului online, la prețuri atractive. Aici oricine poate să își găsească husa potrivită pentru propriul smartphone, dar și o serie de accesorii utile care să completeze funcționalitatea gadget-ului: boxe bluetooth, căști, încărcătoare (inclusiv auto), cabluri, baterii externe și multe altele. Pentru mai multe detalii, accesați pagina www.stifler.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » 5 motive pentru care ai neapărată nevoie de o husă pentru smartphone