Antena Meniu Search
x

A pus GHIMBIR pe nas! Ce s-a întâmplat după este UIMITOR

Ghimbirul este cunoscut pentru efectele miraculoase asupra sănătăţii. Tot ce ai de făcut este să râzi o cantitate mică pe care să o pui mai apoi pe nas

Ghimbirul este cunoscut pentru efectele miraculoase asupra sănătăţii. Tot ce ai de făcut este să râzi o cantitate mică pe care să o pui mai apoi pe nas

Ai nevoie de o linguriţă de ghimbir ras, două linguriţe de zeamă de lămâie şi o capsulă de vitamina E. Acest amestec se aplică pe nas şi pe orice altă zonă a fetei cu probleme. Face minuni când vine vorba de îndepărtarea punctelor negre.

Efectul astringent şi purificator al ghimbirului este accentuat de zeamă de lămâie şi curăţă în profunzime tenul, iar vitamina E îl hrăneşte.

Ghimbirul este foarte bun şi pentru circulaţie, efect care se vede şi pe piele. Ca să scapi de cearcăne, combina 2 linguriţe de ghimbir râs cu 2 lingrite de castravete râs. Aplică în zona ochilor şi pe pomeţi, pentru a scăpa de cearcăne şi a revigora tenul.

Dacă amesteci ghimbir cu miere obţii o mască pentru păr excelentă, care îţi lasa podoabă capilară moale, iar părul creşte mai repede. Foloseşte 2 linguri de ulei de argan, 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de pudră de ghimbir şi o lingură de miere.

CITEŞTE ŞI Un truc minunat! Ce se întâmplă dacă îţi pui PEPENE ROŞU pe faţă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » A pus GHIMBIR pe nas! Ce s-a întâmplat după este UIMITOR