Antena Meniu Search
x

Ai de dat teste în perioada următoare? Care sunt ZODIILE cu noroc la EXAMENE

Deşi nu v-aţi fi închipuit, semnul astrologic sub care v-aţi născut influenţează foarte mult şi norocul la examene. Iată ce au descoperit astrologii

Deşi nu v-aţi fi închipuit, semnul astrologic sub care v-aţi născut influenţează foarte mult şi norocul la examene. Iată ce au descoperit astrologii

Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de mult noroc până în special în jurul datei de 13 iulie 2015. Prin urmare, cei care vor da examene (Evaluare Naţională 2015, BAC 2015) în această perioadă nu au motive de îngrijorare. Evaluare Naţională 2015.

Taur

Din păcate, cei născuţi sub acest semn vor avea de înfruntat unele dificultăţi în timpul pregătirii pentru examen. De asemenea, rezultatele la examene nu vor fi chiar cele dorite, perioada fiind una destul de dură pentru Tauri.

Gemeni

Datorită tranziţiei planetei Jupiter, nativii Gemeni vor avea noroc în această perioadă şi vor reuşi să obţină cele mai bune rezultate, în funcţie şi de efortul depus pentru învăţare. Elevii de liceu sau studenţii vor avea însă mai multe probleme, în schimb elevii de şcoală generală din zodia Gemeni sunt avantajaţi.

Citeşte şi Horoscopul INTELIGENȚEI. Cele mai DEȘTEPTE ZODII!

Rac

Nativii care vor depune eforturi deosebite vor obţine rezultate bune, dar moderate, niciun success răsunător, din cauza tranziţiei lui Saturn în Casa Educaţiei, care încetineşte orice evoluţie. Cu toate acestea, Jupiter urcă spre Casa a Cincea, făcând posibil şi un real succes, chiar dacă şansele sunt destul de mici. Evaluare Naţională 2015.

Leu

Nativii din Leu vor avea şi noroc şi ghinion în această perioadă, dar rezultatele bune la învăţătură vor apărea în mod clar după luna iulie.

Fecioara

Cei născuţi în zodia Fecioarei vor avea parte de mult stres în această perioadă. Este foarte posibil ca ei să fie distraşi de la studiu, să nu se poată concentra bine atunci când se pregătesc pentru examen. Este posibil să aibă şi unele probleme de sănătate. De aceea este bine să facă eforturi serioase pentru a se concentra în direcţia dorită.

Balanţa

Nativii care au învăţat bine tot anul vor culege acum cele mai bune rezultate, la examen. Acestea vor fi însă în functie de efortul depus anterior, prin urmare nimeni nu trebuie să se aştepte la note senzaţionale, dacă până acum nu au studiat serios.

Scorpion

Rezultatele nu vor fi foarte bune pentru aceşti nativi, pentru că ei vor fi distraşi de la studiu. Desigur, cei născuţi în această zodie nu trebuie să fie dezamăgiţi, ci să înveţe cât mai mult şi să încerce să se concentreze cât mai bine pe materiile pe care le au de studiat.

Capricorn

Citeşte şi Fugi de ele mâncând pământul! Acestea sunt cele mai PREFĂCUTE ZODII

Nativii din Capricorn sunt de obicei mai interesaţi de studiu decât sunt alte zodii. În plus, prezenţa planetei Venus în acest semn le va aduce noroc şi rezultate bune. Cu toate acestea, şi Saturn este prezent în Casa Educaţiei, de aceea numai cei care vor face un efort serios şi vor munci din greu se vor bucura de rezultatele dorite.

Vărsător

Cei mai mulţi elevi născuţi în zodia Vărsătorului vor obţine rezultate mediocre la examenele din această perioadă. Totuşi, cei foarte silitori vor obţine rezultate bune, datorită prezenţei planetei Mercurc în acest semn.

Peşti

Elevii născuţi în zodiac Peştilor vor trece printr-o perioadă foarte complicată. Jupiter va favoriza studiul, dar Luna le va influenţa în rău starea de spirit.

Sursa: Adevărul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ai de dat teste în perioada următoare? Care sunt ZODIILE cu noroc la EXAMENE