Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asemănarea e izbitoare. Robbie Williams este REÎNCARNAREA CELUI MAI MARE COPIL-CRIMINAL din istorie

Boston, 1874. Un an în care un copil de 11 ani a intrat în istoria neagră a omenirii, ca fiind cel mai tânăr criminal în serie din istorie. În singura dovadă-foto în care a fost surprins Jesse Pomeroy seamănă izbitor unul dintre cei mai mari cântăreți ai planetei

de Redactia Observator

la 13.11.2014 , 16:05

Boston, 1874. Un an în care un copil de 11 ani a intrat în istoria neagră a omenirii, ca fiind cel mai tânăr criminal în serie din istorie. În singura dovadă-foto în care a fost surprins Jesse Pomeroy seamănă izbitor unul dintre cei mai mari cântăreți ai planetei. 

Jesse Pomeroy, copilul de 11 ani, care este considerat autorul a cel puțin două crime comise în Bostonul din finalul anilor 1800 seamănă atât de mult cu Robbie Williams încât mulți ar crede că este reîncarnarea ucigașului. 

La 1874 șoca o lume întreagă cu atrocitățile pe care le făcuse. După ce schingiuse ȘAPTE băieței mai mici decât el, Jesse a fost cel care i-a pus capăt zilelor unei fetițe de 10 ani, venită în vizită la mama ucigașului. Criminalul a fost prins după ce a omorât un copilaș de patru ani cu mai multe lovituri de cuțit, iar atunci când a fost chestionat de polițiști cu privire la crimele comis, acesta a răspuns lucid: „Da, cred că i-am omorât!”

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Asemănarea e izbitoare. Robbie Williams este REÎNCARNAREA CELUI MAI MARE COPIL-CRIMINAL din istorie