Antena Meniu Search
x

Au trăit împreună o viaţă întreagă, dar nu a ştiut niciodată cel mai mare secret al soţiei sale. Ce a aflat

Un bărbat din Statele Unite a aflat abia după moartea soției sale cel mai bine păzit secret al acesteia

Un bărbat din Statele Unite a aflat abia după moartea soției sale cel mai bine păzit secret al acesteia.

Oamenii care circulă des prin zona Wisconsin Din Statele Unite ale Americii au observat de-a lungul autostrăzii un lan mare de floarea-soarelui, dar când au aflat că nu este numai de decor şi că un bărbat a făcut acest lucru pentru a păstra vie amintirea soţiei sale, au rămas fără cuvinte.

Babbette a murit anul trecut în luna noiembrie, din cauza cancerului, şi pentru că nu a vrut să o dea uitării prea repede, a făcut o mulţime de lucruri care să o păstreze mereu în sufletul lui.

Pentru că soţiei lui i-au plăcut dintotdeauna florile, Don a plantat floarea-soarelui şi vinde seminţele recoltate, cu numele şi chipul soţiei sale pe ambalaj, iar banii obţinuţi ajung la bolnavii de cancer, care au nevoie de bani pentru a suportă cheltuielile medicale. După moartea ei, soțul a descoperit o colecție impresionată de flori de floarea-soarelui uscate între foi de ziar. Chiar dacă ar fi putut să le vândă, bărbatul a les să păstreze ierbarul, în amintirea celei care i-a stat alături.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Au trăit împreună o viaţă întreagă, dar nu a ştiut niciodată cel mai mare secret al soţiei sale. Ce a aflat