Antena Meniu Search
x

Bunicuțe curajoase și stilate. Dovada că anii din buletin sunt doar o cifră

Anii din buletin nu au de-a face cu anii din suflet. O demonstrează extrem de multe femei, care, la o vârstă înaintată, dau dovadă de curaj şi spirit liber. Vă facem acum cunoştinţă cu câteva bunicuţe, un adevărat exemplu pentru toată lumea.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 12:35

Vezi și

Anii din buletin nu au de-a face cu anii din suflet. O demonstrează extrem de multe femei, care, la o vârstă înaintată, dau dovadă de curaj şi spirit liber.

La 102 ani, Irene O'Shea, o femeie din Australia, a avut curajul să facă un salt cu paraşuta! Irene nu a fost la prima experienţă de acest fel. Şi promite că, dacă mai apucă 105 ani, va sări şi atunci de la înălţime.

Peste ocean, în Statele Unite, o altă femeie dă dovadă de îndrăzneală şi stil. La 96 de ani, Iris Apfel este un fashion icon. Este pasionată de combinaţiile vestimentare dintre hainele de brand şi cele ieftine, dar chic.

De meserie, Iris este designer de interior şi s-a ocupat chiar şi de amenajări la Casa Alba. Cu timpul, a fost atrasă de haine şi de modă. Şi este convinsă că nu frumuseţea face totul.

"Bijuteriile cred că sunt cele mai importante în transformarea unei ţinute. Poţi să alegi o ţinută neagră sau una simplă, iar dacă îi pui o bijuterie poţi să ieşi liniştită la prânz, la un cocktail sau chiar o gală", spune ea.

Se mândreşte şi cu o căsnicie de 70 de ani alături de soţul ei, Carl. Împreună au creat un imperiu în domeniul materialelor textile.

Pasiunea nu moare odată cu înaintarea în vârstă, iar cel mai bun exemplu este Barbara Peters, o balerină în vârstă de 81 de ani din Marea Britanie. Şi-a descoperit de mică dragostea pentru dans, iar la vârsta de 9 ani, a luat cu brio primul ei examen. De atunci toată viaţa ei s-a desfăşurat în jurul baletului.

În 1956 a devenit profesoară la Royal Academy of Dance, iar după câţiva ani şi-a deschis propria şcoală. Barbara predă şi în prezent şi nu are de gând să se oprească. Iar fiica şi nepoata ei i-au călcat pe urme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Bunicuțe curajoase și stilate. Dovada că anii din buletin sunt doar o cifră