Antena Meniu Search
x

Un australian şi-a lăsat câinele de pază în maşină. Când s-a întors, un urs Koala se răcorea pe banchetă

Tom Whitrow, un australian, a avut parte, zilele trecute, de surpriza vieţii lui. Bărbatul a mers, însoţit de câinele său, pentru a vedea viţa de vie deţinută de familia lui în McLaren Vale, regiune viticolă aflată în suburbia oraşului Adelaide. Acolo, a avut o întâlnire deosebită cu un urs koala.

de Redactia Observator

la 11.12.2019, 18:05

Koala s-a dat greu dus din autoturismul cu aer condiţionat
Un urs koala din Australia a vrut să se răcorească într-o maşină - Hepta

Tom Whitrow, un australian din Adelaide, a avut parte de surpriza vieţii lui. Bărbatul a mers, însoţit de câinele său, pentru a vedea viţa de vie deţinută de familia lui în McLaren Vale, regiune viticolă aflată în suburbia oraşului Adelaide. Acolo, a avut parte de o întâlnire mai aparte.

Asta pentru că, la un moment dat, Tom a decis să coboare singur din maşină. Şi-a lăsat câinele în autoturism, cu aerul condiţionat pornit, dar şi cu uşile întredeschise.

La întoarcere, conform UPI, australianul a avut parte de surpriza vieţii lui. De situaţie a profitat un urs koala care nu a ezitat să urce pe uşă în maşină.

Micuţul a fost atras la maşină de aerul condiţionat şi a căutat să se răcorească. Ba chiar s-a dovedit şi deosebit de încăpăţânat.

Tom s-a chinuit minute în şir pentru a-l scoate pe urs din maşină. În cele din urmă, animalul a sărit din autoturism, însă imaginile filmate de australian au făcut deliciul publicului pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un australian şi-a lăsat câinele de pază în maşină. Când s-a întors, un urs Koala se răcorea pe banchetă