Antena Meniu Search
x

Casa Barbie în mărime naturală, dată spre închiriere, în Malibu. Norocoșii vor plăti doar drumul până acolo

Visul oricărui fan Barbie ar putea deveni realitate foarte curând. Airbnb va oferi spre închiriere casa de vis, în mărime naturală, din Malibu, California, pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig, potrivit News.ro. Chiriașii vor plăti doar costurile de călătorie până în Malibu

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 09:02

Casa Barbie în mărime naturală, dată spre închiriere, în Malibu. Norocoșii vor plăti doar drumul până acolo
Casa Barbie în mărime naturală, dată spre închiriere, în Malibu. Norocoșii vor plăti doar drumul până acolo - Instagram / airbnb

Fanii interesaţi se pot înregistra pe site-ul Airbnb începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea. Casa va putea fi închiriată doar pe 21 şi 22 iulie 2023, pentru două sejururi individuale de o noapte pentru maximum două persoane. Chiriaşii vor fi responsabili doar pentru costurile de călătorie până în Malibu.

Chiriaşii vor fi responsabili doar pentru costurile de călătorie până în Malibu

Această reşedinţă de la malul mării a fost vopsită în roz aprins şi dispune de o piscină uriaşă, un teren de sport, un atelier de activităţi, o bucătărie complet echipată şi o sală de cinema.

În timpul şederii lor, locatarii vor putea descoperi şi decoraţiuni în stilul Barbie, precum un cal uriaş din plastic, plăci de surf, o sală de patinaj pe role şi un ring de dans disco.

Cu ocazia lansării filmului "Barbie", Airbnb se angajează, de asemenea, să facă o donaţie unică către Salvaţi Copiii, care oferă resurse de învăţare şi sprijin copiilor, familiilor şi comunităţilor pentru a sprijini încrederea fetelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Casa Barbie în mărime naturală, dată spre închiriere, în Malibu. Norocoșii vor plăti doar drumul până acolo