Antena Meniu Search
x

Câţi ani are cea mai bătrână pisică din lume. Flossie a intrat în Cartea Recordurilor

Un nou record a fost stabilit la Londra, unde trăieşte Flossie, cea mai bătrână pisică din lume. Animalul de companie are nu mai puţin de 26 de primăveri, echivalentul a 120 de ani dintr-o viaţă de om. Proprietara pisicii, Vicki Green, spune că a ştiut de la început că Flossie e "specială", relatează BBC.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 11:23

Flossie e cea mai bătrână pisică din lume
Flossie e cea mai bătrână pisică din lume - Guinness World Records

Cartea Recordurilor Guinness World Records a desemnat-o pe Flossie, o pisică din Orpington, drept cea mai bătrână din lume. Animalul de companie are 26 de ani, ceea ce înseamnă, în ani omeneşti, venerabila vârstă de 120 de ani. Stăpâna lui Flossie, Vicki Green, a descris pisicuţa cu cele mai frumoase cuvinte. A ştiut de la început că "e specială", a precizat femeia. 

Flossie, o pisică de Cartea Recordurilor

Când a preluat-o de la o asociaţie pentru protecţia animalelor, Flossie era surdă şi abia mai putea să vadă, dar cu toate acestea era extrem de afectuoasă şi jucăuşă. "Ştiam că e specială, dar nu mi-aş fi imaginat că o să ajung să împart locuinţa cu o deţinătoare de titlu din Cartea Recordurilor", adaugă Vicki Green.

Cel mai bătrân câine din lume

Anunţul a fost făcut la o zi după ce Gino, un cățel de 22 de ani, a fost desemnat cel mai bătrân din lume. Proprietarul lui Gino, Alex Wolf, în vârstă de 40 de ani, a declarat că l-a adoptat împreună cu colegii săi de cameră de la facultate când câinele avea 2 ani de la adăpostul de animale Humane Society of Boulder Valley din Colorado, în 2002. "Mi-a fost alături la fiecare pas", a povestit Wolf pentru today.com. "Sunt atât de bucuros că l-am luat. Este cel mai bun", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Câţi ani are cea mai bătrână pisică din lume. Flossie a intrat în Cartea Recordurilor