Antena Meniu Search
x

Caz UNIC în lume: Băieţelul condamnat la SUFERINŢĂ. S-a născut cu o faţă dublă (GALERIE FOTO)

Kang Kang, în vârstă de 15 luni, din China, s-a născut cu o faţă dublă, iar presa locală l-a numit “copilul cu mască”.

Kang Kang, în vârstă de 15 luni, din China, s-a născut cu o faţă dublă, iar presa locală l-a numit “copilul cu mască”.

Copilul arată ca şi cum ar avea două feţe suprapuse, o anomalie cu care copilul a fost nevoit să trăiască încă de la naştere. Vina aparţine, din câte se pare, mamei, care a consumat droguri în timpul sarcinii.

Băieţelul suferă de Sindromul Macrostomia Ablepharon, o boală similară cu cea cunoscută popular drept “buză de iepure”, însă diferă de aceasta pentru că nu numai cerul gurii sau buza sunt divizate, ci întreg osul maximarului. Acest lucru duce la o faţă împărţită.

La primul spital la care a mers mama, împreună cu băieţelul, medicii i-au spus că suferă de “boala monstru”. Atunci rudele femeii i-au sugerat să-şi abandoneze copilul într-un orfelinat, însă mama lui nu a renunţat la el. Mai mult, ea este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putere pentru a-şi îndrepta greşeala.

Kang Kang a fost examinat la un spital din Shanghai, iar medicii i-au dat mamei speranţe. Băieţelul ar putea fi operat, iar mama nu trebuie să achite această intervenţie. Pentru că se confruntă cu un caz unic, nu este garantat că intervenţia chirurgicală va avea succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Caz UNIC în lume: Băieţelul condamnat la SUFERINŢĂ. S-a născut cu o faţă dublă (GALERIE FOTO)