Antena Meniu Search
x

Ce a făcut o mamă după ce fetița ei a fost bătută la școală. Gestul ei a emoționat o lume întreagă

O americancă a fost şocată când fetiţă ei de 4 ani s-a întors de la şcoală lovită de un coleg de clasa.

O americancă a fost şocată când fetiţă ei de 4 ani s-a întors de la şcoală lovită de un coleg de clasa. Rana fetiţei a fost atât de mare încât a avut nevoie de îngrijiri medicale, necesitând închiderea rănii prin suturi. Însă ce s-a întâmplat la spital a revoltat-o cu adevărat.

În momentul în care a ajuns la spital, o asistenţă a consultat-o pe fetiţă, după care i-a zis: "Sunt sigură că te place", referindu-se la băiatul care o lovise. Revoltată, mama a ţinut să scrie un mesaj pe Facebook în care să explice că violenţă dintre un bărbat şi o femeie nu are nicio scuze indiferent la ce vârstă se întâmplă.

"Ideea că violenţa este echivalentă cu flirtul da tonul unui comportament ce este considerat acceptabil. Fetiţa mea de patru ani ştie că nu aşa arătăm că ne place de cineva", a scris ea.

Lumea a rezonat cu mesajul ei, motiv pentru care imaginea a fost redistribuită de peste 20.000 de ori pe reţeaua de socializare. Reacțiile internauților au impresionat-o pe mamă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Ce a făcut o mamă după ce fetița ei a fost bătută la școală. Gestul ei a emoționat o lume întreagă