Antena Meniu Search
x

Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus! Ce spune ZIUA în care te-ai născut despre TINE

Numerologii au aflat că data nașterii definește fiecare persoană în parte

Numerologii au aflat că data nașterii definește fiecare persoană în parte

Dacă te-ai născut pe…:

1: Ești o persoană puternică și independentă. Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ai un scop precis. 

2: Ești o persoană extrem de sociabilă, de veselă, care dăruiește mereu pozitivitate celor din jur.

3: Te pasionează arta, în special arta vizuală. Ești pasionată să arăți lumii ce comori cuprinde imaginația ta.

4: Nu există persoană mai disciplinată decât tine. Curățenia și rigoarea sunt două elemente fără de care nu acorzi nici măcar „Bună ziua!”.

5: Prietenii se bazează pe tine pentru că ești mama Omida. Nu doar că vezi viitorul cum nimeni nu-l poate prevede, dar oferi și soluții.

6: Fericirea pentru tine înseamnă timpul petrecut cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, într-un mediu cât mai intim sau aproape de natură.

7: Narcisismul îți dă bătăi de cap. Ești o pesoană extrem de orgolioasă și te pronunți de fiecare dată asupra problemelor cu multă emfază.

8: Principalul tău talent este acela de a organiza lucrurile. Multă lume se bazează pe intuiția ta organizatorică, ce dă roade de fiecare dată.

9: Parcă ai venit de pe altă planetă. Visezi la o lume mai bună, mai fericită, în care contrastele să fie acceptate de toți și toți să se iubească.

10: De fiecare dată când participi la o competiție sau te afli într-un concurs cu cineva, tu ești cel care va câștiga datorită mentalității tare de învingător.

11: Se spune de către numerologi că cei născuți în ziua 11 a lunii sunt cei aleși: iluminați, prețioși în abordare, vizinari, iubitori, plăcuți.

12: Ești o drama-queen și asta poate fi un lucru plăcut dacă știi să faci haz de necazul tău astfel încât să nu îi obosești prea tare pe cei din jur.

13: Ești norocos. Te nimerești mereu în situații în care ba primești bani, ba câștigi anumite posturi importante.

14: Riști mereu. Joci pe o singură carte care poate să fie cea a eșecului sau ce a succesului spulberător.

15: Ești o persoană timidă, care trebuie să învețe în această viață să își construiască o încredere mai puternică în propriile forțe.

16: Te pasionează filozofia, cultura, artele plastice și muzica veche. Da, ești boemă și visul tău este să trăiești într-o altă epocă.

17: Ai o minte progresistă, ești foarte iute la munca pe care o faci și ești un bun manager.

18: Caracterul tău este puternic, ești una dintre cele mai decise persoane din lume. Mereu știi ce vrei și, chiar dacă nu îți ies toate în viață.

19: Ești ambițioasă, atât de ambițioasă încât eșecurile sunt pentru tine o bucurie: mereu înveți unde ai greșit și ce trebuie să repari pe viitor.

20: Ești o persoană care ține la natură. Pentru tine natura este cea care trebuie protejată de oameni, și nu invers.

21: Ai tentația să trăiești superficial. Te atrag lucrurile ieftine și cu mult sclipici, însă în interiorul tău ai nevoie uneori și de profunzime.

22: Ești un lider fără doar și poate și ai capacitatea de a-i coordona pe ceilalți fără să se simtă asupriți.

23: Ești foarte spontană: atunci când cineva îți spune ceva, reacția ta este fulgerătoare, încât le închizi gura tuturor într-o secundă.

24: Ești persoana sacrificiilor. Îți place să faci sacrificii deoarece crezi cu tărie că ce e pus deoparte e mereu acolo pentru tine.

25: Ai o gândire logică și chiar dacă pari vreun matematician riguros, ești capabilă și de sentimente profunde. Ai o latură lirică neșlefuită.

26: Tot ce înseamnă contracte, articole de lege și tertipuri avocățești sau complicații în domeniul finanțelor intră în responsabilitatea ta de a le traduce.

27: Ești uneori prea exigenă cu cei din jur. Abia că le lași timp să expire și asta nu e mereu bine.

28: Eși o persoană care se poate integra foarte bine în grupuri, atât la locul de muncă cât și în societate, însă independența te cheamă des la ea.

29: Instinctele tale îi pot speria pe cei din jur. Ai tentația de a face mereu ca lucrurile să funcționeze în limite normale fără să miști un deget măcar.

30: Pentru tine armonia înseamnă totul în viață. Fără înțelegere și acceptare, fără iubire și toleranță, fără cedare și respect nimic nu e posibil.

31: În viața de zi cu zi ești o persoană practică (prea practică pentru dreameri) dar în dragoste ești cu totul diafană, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus! Ce spune ZIUA în care te-ai născut despre TINE