Antena Meniu Search
x

Video Ce planuri de viață are un copil la 10 ani? Răspunsul lui David Dobrincu, fratele românului care a devenit milionar la 22 de ani

Sebastian Dobrincu este milionar la doar 22 de ani, iar fratele său David are şi el o lungă listă de realizări, la doar 10 ani! E actor, cântăreţ, dansator şi fotomodel. Unul, atras aşadar de partea tehnică, celalălalt, de cea artistică.

de Redactia Observator

la 01.06.2021, 13:06

Vezi și

David Dobrincu: Ce ai făcut în copilărie de ai ajuns așa de perfect?

Sebastian Dobrincu: Sunt departe de perfecțiune, dar pot spun că am avut o copilărie destul de plictisitoare, adică am petrecut mult timp învățând și lucrând, poate de asta am reușit să culeg niște roade mai târziu. Nu știu dacă îți recomand același lucru, deși văd că și tu tragi destul de tare și muncești non-stop, dar cred că merită într-un final. 

Ce planuri de viață are un copil la 10 ani?

David Dobrincu: Eu plănuiesc să merg la Hollywood, să devin un cântăreț internațional și sper ca Sebastian să nu stea prea mult prin țară și să se mute înapoi, pentru că vreau să fie cât mai aproape de mine. 

Sebastian Dobrincu: Eu mă bucur că este atât de ambițios (n.r. fratele său David). Eu nu eram atât de ambițios la vârsta lui, adică nu aveam competitivitatea asta pe care o are el, dar clar o să-l ducă departe faptul că este așa motivat, să mă depășească.

David Dobrincu: Acum am înțeles că singura competiție pe care trebuie să o am este cu mine însumi și să devin cea mai bună variantă a mea pentru că vreau să-mi clădesc niște aripi puternice prin tot ce fac pentru a putea zbura spre cele mai înalte culmi și să fiu liber și independent ca fratele meu. 

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus

Sebastian Dobrincu vrea să schimbe sistemul de educație din România 

Sebastian Dobrincu este tânărul care a fost exmatriculat de către școala românească în pragul examenului de Bacalaureat. România i-a închis o ușă, șefii Facebook și Apple i le-au deschis și l-au numit genial. 

S-a lăsat ghidat doar de visul pe care îl are, iar acum este printre cei mai bogați antreprenori din Silicon Valley. La 17 ani a fondat o platformă care vine în ajutorul brandurilor, Storyheap, De aceste mecanisme dezvoltate de către el s-au folosit și Facebook, TikTok și Spotify. Tânărul a avut un succes uriaș, drept dovadă printre clienții care folosesc aplicația făcută de el se numără: Selena Gomez, Justin Bieber, Ariană Grande. 

După toate aceste realizări, Sebastian Dobrincu își dorește să schimbe ceva în sistemul de educație din România. 

"Orice schimbare în educație își arată efectele pe termen foarte lung. O să poți să evaluezi rezultatele schimbărilor abia peste 3 - 4 cicluri școlare, tocmai de aceea este important să luăm aceste măsuri din timp. Atât cei din generația mea, cât și cei de la putere ar trebui să realizeze importanța unui sistem educațional performant și productiv, care să formeze viitoarea generație a țării.", explică tânărul în ultimul sau vlog postat pe YouTube. 

Sebastian Dobrincu s-a consultat cu persoane cu experiență în domeniul educației, precum experți în educație, consilii ale elevilor, consilii profesorale. 

"Pe baza discuțiilor pe care le-am purtat cu oameni cu mult mai multă experiență în domeniu, am reușit să structurez o listă de patru priorități, pe care atât eu, cât și cei cu care m-am consultat le considerăm absolut urgente. Investiție, materie școlară, examene, relația profesor-elev". 

David Dobrincu, cântăreț, actor, dansator și fotomodel, la doar 10 ani

David Dobrincu are 10 ani și este actor, cântăreț, dansator și fotomodel. A apărut în reclame și promo-uri la TV, a interpretat roluri în seriale la televiziuni și a avut șansa să joace în câteva secvențe alături de celebrul actor David Tennant. Până în prezent a lansat patru single-uri muzicale colaborând cu producători muzicali de top precum Marius Moga, Alin Radu, Săndel Bălan și alții. 

A jucat în serialele Lecții de viață și Vlad de la Pro Tv, a apărut în mod constant la emisiuni tv de divertisment cu melodii pop-dance și a interpretat roluri în videoclipurile muzicale ale trupelor 3 Sud Est, Supermarket și Bere Gratis. David a prezentat modă pe marile podium-uri ale lumii dar și în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Ce planuri de viață are un copil la 10 ani? Răspunsul lui David Dobrincu, fratele românului care a devenit milionar la 22 de ani